Tjuun in on Eesti vanim siiani tegutsev trummi ja bassi sariüritus, mis novembris tähistas oma viieteistkümnendat sünnipäeva peoga Sinilinnus. Tjuun In on ka reedeõhtune (kell 22-00) saade Raadio 2hes, mida juhivad To-Sha, L.Eazy ja Qba. Nii saadet kui pidusid on väisanud mitmed artistid nii meilt kui mujalt.

Öötöö on raadioeetris reedeti südaööst kella üheni - Djd JaanJaagao, TSR ja Kaspar Leivo kombineerivad nii eetris kui peosaalis seinast seina tantsumuusikat - hiphopist trumm ja bassini, ballaadist housini, dubstepist rockini ja sealt tagasi.

Reggae, ragga ja dancehall-kultuuri arendav sündmus Bashment on Eesti pikima traditsiooniga reggaepidu. Bashment ja Bashment KingzSound aitavad avastada reggae ja Kariibi mitmekesise muusika erinevaid tahke. Seda põnevat kultuuri tutvustades on Bashment järjepidevalt muusikasõprade ette toonud huvitavaid ja erilisi, tuntud ja tunnustatud artiste nii Eestist kui välismaalt, osa neist oma muusikutee alguses, teised juba loometegevuse tipus või oma valdkonna legendid. Lisaks Bashment´i alustugedele, Ringveele ja Tarrvi Laamannile kuuluvad kollektiivi ka J.O.C.ning Dice Rudy.

2. jaanuari Tjuun In vs Bashment vs Öötöö peol esinevad: Ringo Ringvee, Tarrvi Laamann, Kaspar Leivo, JaanJaago, Kalev Rundu, To-Sha, L.Eazy ja Qba.
Visuaalide eest hoolitseb Denis.

Uksed avatakse kell 23.00

Pilet enne südaööd 5 euri, hiljem 7.