Sello on energiline tantsija, kellel on tantsus missioon, visioon ja kirg. Ta on koos töötanud mitmete artistide, näitlejate, muusikute ja koreograafidega oma terve elu. Aastal 1998 sai temast Real Action Pantsula (lühendina RAP) omanik. Ühenduse eesmärk on harida ja kasvatada loovaid inimesi, et parandada Lõuna- Aafrika sotsiaalmajanduslikke tingimusi nii, nagu seda teevad ka staariseisuses koreograafia- ja tantsugrupeeringud.
Real Action Pantsula asutati, kui nähti Orange Farmi piirkonna noorte talenti. Hetkel töötab ühendus ligi 30 talendika noorega.
Sello Reuben hakkas koreograafiat looma aastal 1999 koos teada-tuntud gruppide Ghetto Farm ja Real Action Pantsulaga. 2003. aastal kasutati tema loomingut World Summitil ning Sandton üritusel tegi ta tantsupala nimega „Dlala Mapantsula“. 2004.aasta oli Sello koreograafiks tuntud firma BMW avaüritusele. Alustades aastast 2005, oli ta 4 aastat koreograafiks Telkom Charity Cup üritusele. Aastatel 2006 ja 2007 lõi ta liikumisi Gauteng Carnivals PALE YA RONA üritusel ning 2008 oli ta koreograafiks S.A.B.C. spordiauhindade gaalal.
Sello Reuben Modiga näitas oma suurepäraseid kaasaaitamise ja koostöö oskusi ja on teinud koolitusi BAMBANANI festivalil. Ta lõi kaasa Orange Farmi festivali toimumisel ning oli näitleja teatrilavastuses nimega Spirit Lives, mille režissööriks on Mzwandile Arthur Skosana. Ta on esinenud nii Hiinas, Kongos kui ka Ameerikas. Aastal 2010 alustas Sello abikoerograafina Diski Dance lavastuses.
Lisaks saavutustele ning suurtele esinemistele on Sello Reuben nii näitleja, MC, õpetaja, režissöör kui ka kohtunik erinevatel üritusel. Ta pole teada-tuntud mitte ainult Lõuna-Aafrikas, vaid populaarsust kogumas ka üle maailma.
Sello tuleb Orange Farmist – tuntud väikelinn, mis paikneb Johannesburgi lõunapoolses küljes. Ta on sündinud Elandsfonteinis aastal 1980 ning hiljem kolides Orange Farmi, liitus ta Real Action Pantsula(RAP) tegevusega.
RAP on Pantsula tantsuorganisatsioon, mis levitab ja kannab edasi selle stiili olemust ja samme. Sello on ka eestvedaja organisatsioonil nimega Zilo’s Entertainment, mis tegeleb kunsti ja kultuuri ürituste ja korraldamisega. Sello grupp nimega „Real Action Pantsula“ avastati RedBull Beat Battle tegijate poolt aastal 2011, kui Sello ja ta grupp parasjagu tegid dokumentaalfilmi Aafrika tantsustiilidest. Nad valiti üheks grupiks, kes võtsid osa RedBull Beat Battle avaüritusest.
„Pantsula tants on kingitus looduselt, mis pärineb Emzansist. Me peame seda liikumist õpetama edasi nii noortele kui ka paljudele inimestele, et nad ei satuks kuritegevuse või narkootikumide küüsi,“ ütleb Sello.
30 aastat tagasi kasutati Pantsulat Lõuna-Aafrika väikelinnade ülestõusu ja mässude ajal enda väljendamiseks. Nüüdseks on sellest saanud julge ja värvika kultuuri edasikandjaks. Pantsula stiili saab näha ka popstaar Beyonce muusikavideotes. Ei tohi unustada, et Pantsula pole ainult liikumisstiil, mis globaalselt areneb ja kasvab, vaid selle sünni põhjuseks oli eneseväljendus, millel on sügav kultuurne ja ajalooline taust.
Talendikad noored RAP grupeeringust ei võida mitte erinevaid võistlusi oma riigis, vaid nad saavad ka tuntust ja esinevad võidukalt mitmetel välisriikide üritustel ja lavadel. Nad on esinenud SDK suvelaagri põhilaval ning andnud koolitusi Tšehhis toimunud Brno laagris.