Liisi juhatas neiud riideid vahetama ning pärast seda valisid nad endale välja ka sobivad poksikindad. Lisaks missikandidaatidele võtsid treeningust osa ka need, kes seal trennis iganädalaselt käivad. Ees ootas poolteist tundi tugevat trenni ja kohal oli naisi ning mehi nii algajate kui ka edasijõudnute grupist.

Osalejad oli küll palju, aga õnneks mahutas suur saal ära kõik trennilised. Alustuseks tegid neiud endast lühitutvustuse, edasi tehti sooja ning võeti paaridesse. Missikandidaadid said paariliseks kogemustega treenija, kes lisaks treenerile jagas trenni jooksul nõu, kuidas on õige oma keha ja käsi hoida ning mismoodi käivad õiged löögid. Trenni jooksul vahetati paarilisi ehk neiud said harjutusi teha nii algajate kui ka edasijõudnutega. Nad tõdesid, et oli harjutusi, mida oli lihtne teha ja oli harjutusi, millest aru saamine võttis veidi rohkem aega, sest need koosnesid mitmest kiirest löögist.

Trenni lõpus venitati ning neiud naersid, et said tänu taipoksi trennile teada sellistest lihastest, millest enne aimugi polnud. Nad pidasid ilusti trenni lõpuni naeratus näol vastu ning olid rõõmsad, et said sellise kogemuse osaliseks.

Rohkem informatsiooni Rapla Taipoksi klubi treeningute kohta saab leheküljelt http://www.raplamtg.eu/ ning Facebookist: Rapla Muay Thai Gym.

Rapla taipoksi klubi valib samuti välja oma lemmikmissi. Kes selleks on, saab teada finaalis 2. aprillil Sadolini Spordihoones. Näeme seal!