Kui klient tellib endale McFlurry, ulatatakse talle kreemjas külm magustoit topsitaolises anumas. Selleks, et seda magustoitu süüa, pakub söögikoht spetsiaalset ruudukujulise disainiga lusikat. Seest tühi käepide on aga tegelikult eesmärgiga just sellise kujuga.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

Kuigi paljud McDonald'si kliendid on proovinud seda magustoitu süüa läbi lusika imedes, siis selline viis ei toimi ja magustoitu läbi lusika kätte ei saa.

Selgub, et lusika omanäolisus peitub selles, et McFlurry maitsete segamiseks on lusikal eriline roll. Lusikas pannakse konksu abil masina külge, mis McFlurry maitsed segamini lööb ja spetsiaalses topsis läbi magustoidu kreemjaks ja kohevaks muudab.

Ka teistel söögikohtades on omad salanipid, mille peale sa võib-olla pole tulnud. Järgmine kord, kui sa oled Starbucksis järjekordselt oma lemmikjooki tellimas, siis mõtle, mille jaoks ikka tegelikult kohvijoogil või mõnel muul joogil kaas peal on.

Populaarne kohvikett on tulnud tegelikult targa viisi juurde, et hoida oma lauad kuumakahjustustest või kohvilaikudest vabad.

Selle kõige ära hoidmine on tegelikult nii lihtne. Tuleb kohvikaant kasutada õigeks otstarbeks: eemalda oma joogilt kaas ja aseta see oma joogi alla, suru tops õigesse asendisse ja kohvialus ongi olemas.

Foto: Twitter

Allikas: The Sun