JÄÄR
Nädala alguses oled oma elust totaalselt vaimustuses. Töökohustused on lõbusad, naudi seda seni, kuni veel saad! Nädala teisel poolel on sul hea võimalus teha algust mingisuguse tervisliku rutiiniga, alusta tervislikult toitumist või treeningkava täitmist. Nädalavahetusel ole teistele eeskujuks. Võid kellelegi olulist mõju avaldada.

SÕNN
Oled peatamatu, eriti nädala alguses. Keegi üritab sind kogu aeg takistada, kuid asjatult. Ära muretse, kui ei saa kõike tehtud, homme on uus päev! Neljapäeval, reedel kohtad kedagi uut. Ära üllatu, kui see salapärane keegi ütleb, et on sind juba ammu kaugelt jälginud. Nädalavahetusel oled koristamistuhinas, viska ära kõik, mida sa ei kasuta!

KAKSIKUD
Enne kui alutad uut projekti, lõpeta pooleliolevad. Nädala alguses läheb kõik plaanipäraselt. Nädala teises pooles oled emotsionaalne ja meenutad vanu aegu. Minevikku on aeg-ajalt lahe külastada, kuid ära sinna elama jää. Nädalavahetusel leiad oma parima semuga ühise jututeema, millest saate pikalt pajatada.

VÄHK
Jälgi inimest, kes teeb asju sinust paremini ja võta õppust. Nädala teisel poolel teed ise esimese sammu ja tagajärg sellele on superlahe ja tekitab sinus hea tunde. Sa ei pea teistele selgitama, miks su nägu naerul on. Nädalavahetusel ole ettevaatlik, vastasel juhul võid sattuda draama keskpunkti. Kui võimalik, väldi kõike sellist, mis võib tüli tekitada.

LÕVI
Nädala alguses jälgi ja tee järeldusi. Mida rohkem tähelepanu detailidele pöörad, seda põnevam sinu nädal tuleb. Nädala teisel poolel muretsed raha pärast, vaata oma tulud-kulud üle ja võid avastada, et sa polegi nii halvas seisus kui algselt arvasid. Nädalavahetusel avaldad paljudele inimestele muljet, oled seltskonna staar.

NEITSI
Esmaspäevast kolmapäevani tunned nagu aeg lihtsalt libiseks käest, sest oled võtnud endale palju kohustusi. Nädala teine pool on soodne aeg lõbutsemiseks ning väljakutsete vastuvõtmiseks. Nädalavahetusel ole ettevaatlik, sest igal asjal on tagajärg! Sa ei taha ju hiljem kahetsust tunda?

KAALUD
Sinu semude kamp tervitab uut liiget! Mida rohkem, seda uhkem. Neljapäeval ja reedel oled hajameelne ning ei pööra detailidele erilist tähelepanu. Millegagi nõustumine ei ole eluaegne! Võta pakkumised vastu ja võid end väga positiivselt tunda. Nädalavahetusel hiilgad oma geniaalsusega, ära liiga edevaks mine!

SKORPION
Kui töötad tiimis, siis kõik ei pruugi sinuga milleski nõustuda. Õnneks on sul piisavalt oskuseid, et saavutada kompromiss. Neljapäeval, reedel otsid seiklusi ning tahad maailma avastada, tee seda! Nädalavahetusel ei pea sa eesmärkidest lugu, kuid kui oled kellelegi mdiagi lubanud, siis pea oma sõna.

AMBUR
Nädala alguses tutvud uute inimeste, kohtade ja asjadega. Kõik ei pruugi sulle koheselt meeldida, kuid anna neile võimalus. Nädala teises pooles võtad lõdvalt. Hea aeg lõdvestumiseks. Nädalavahetusel veeda aega inimestega, kes sind hindavad, nii oled kõige õnnelikum.

KALJUKITS
Oled kindel, et võitled õige asja eest, kuid teistel inimestel läheb aega, et seda mõista. Ära kiirusta kedagi tagant, mida rohkem aega neile annad, seda lihtsam neil seda näha on. Nädala teine pool möödub rahulikult, kõik läheb plaanipäraselt. Nädalavahetusel valmistab midagi ootamatut sulle suurt pahandust. Ära unusta hingata!

VEEVALAJA
Nädala alguses otsid midagi uut, tahad võtta mingisuguse teise suuna. Teised ei pruugi sellest mõttest vaimustatud olla, kuid ära kuluta oma energiat vaidlemiseks ja jää oma plaanile truuks. Sinu saladus, mida olid kellelegi usaldanud, tuleb välja nädala teises pooles. See võib piinlik olla. Nädalavahetusel seisad valiku ees. Kui ütled JAH, oota suuri tegusid!

KALAD
Nädala alguses tee midagi enda jaoks, kuid ära muutu egoistlikuks. See võib kellelegi haiget teha. Nädala teises pooles oled tähelepanu keskpunktis. Nädalavahetusel avastad enda jaoks midagi uut, see sobib sulle hästi, kuid su lähedased ei pruugi sinu huvist aru saada. Selgita neile!

Allikas: Horoscope.com