JÄÄR
Esmaspäeval on kuulsused liikvel, ära siis üllatu, kui kedagi päriselt ka kohtad! Teisipäeval ja kolmapäeval ei ole sa just kõige enesekindlam, soovituslik oleks vältida sel perioodil oma salaarmastusega suhtlemist. Neljapäeval ja reedel saad suure tähelepanu osaliseks ja naudid tähelepanu keskpunktis olemist. Nädalavahetusel avastad, et su selja taga on midagi kahtlast toimumas. Tee uurimistööd!

SÕNN
Nädala alguses on sul raskusi keskendumisega, sest rabad mitmel rindel. Neljapäeval hakkab pilt juba selginema ja siht on jälle silme ees. Nädalavahetusel oled uudishimulik, mis tähendab, et teed lisatööd, mis ei tundugi nagu töö, sest naudid seda! Sind ootab produktiivne nädal, kui ise selle nimel pingutad. 

KAKSIKUD
Su sõbrad näitavad, et tunnevad sind läbi ja lõhki. Veeda nendega esmaspäeval nii palju aega kui võimalik. Püüad unustada ebameeldivat kogemust, aga teisipäeval ja kolmapäeval ei saa sa seda oma peast välja. Räägi sellest kellelegi! Neljapäeval ja reedel keskendud põhiliselt rahale ja kui sul pole seda piisavalt, töötad selle juurde saamise nimel. Nädalavahetusel võib töövõimalus end ilmutada.

VÄHK
Esmaspäeval hoia oma ego kontrolli all isegi siis, kui tunned, et tead kellestki teisest midagi paremini. Teisipäeval ja kolmapäeval võib keegi sinult teenet paluda, kuid ära ürita seda enda jaoks ära kasutada ja ära looda ise midagi vastu saada. Ära tee häid asju vaid selleks, et endale kasu saada. Nädala lõpus võib esineda probleeme otsuste tegemisel. Pühapäeval pead mingisuguse olukorra üle tõsiselt mõtlema ja õige valiku tegema.

LÕVI
Esmaspäeval ei suuda sa oma naeratust varjata! Ürita säilitada oma positiivset meelt ka teisipäeval ja kolmapäeval, kui on võimalus, et midagi ebameeldivat võib juhtuda. Nädala lõpp toob sulle naeru ja õnne, eriti sellisel juhul, kui veedad aega oma sõpradega. Laupäeval ja pühapäeval oled muusikamaailmas kinni - kuula seda, mida armastad!

NEITSI
Avastad, et keegi pole päris see, kellena ta esmapilgul paistab. Kui tunned end ebamugavalt, siis lahku. Teisipäev ja kolmapäev on head päevad selleks, et suhelda semudega, kes on kaugeks jäänud. Saada e-mail või helista ja anna teada, et mõtled nende peale. Neljapäeval ja reedel oled valmis väljakutseteks, aga võib juhtuda, et keegi pole sulle nõus vastutust andma. Nädalavahetusel tööta selle nimel, et neile vastupidist näidata.

KAALUD
Äkiline muutus esmaspäeval võib teha head. Ära mõtle selle peale, lihtsalt reageeri ja naudi seda, mis sellele järgneb. Teisipäeval ja kolmapäeval on raskusi uute inimestega suhtlemisel ja kui tunned, et asjad liiguvad liiga kiiresti, siis on sul võimalus asjade käiku pidurdada. Nädala lõpus ära lase kellelgi end oma ideedest välja rääkida ja tee seda, mida ise õigeks arvad.

SKORPION
Esmaspäeval pead töötama tiimis, kuid üks su tiimikaaslastest ei taha kaasa mängida. Tee iseseisvalt nii palju kui võimalik ja küsi abi teistelt grupiliikmetelt. Inimeste aitamine on sul loomuses, eriti teisipäeval ja kolmapäeval. Töönädala lõpus võid saada suure põntsu, õnneks on sul toetavad sõbrad, kes sind nädalavahetusel poputavad.

AMBUR
Esmaspäev ei ole sinu jaoks, kuid nüüd on õige aeg selleks, et küsida kelleltki midagi, mida ammu oled plaaninud. Teisipäeval ja kolmapäeval võid kogeda tüdimust kodustest kohustustest, kuid pead ikkagi nende sooritamisega hakkama saama, sest vastasel juhul pole tagajärjed kiita. Nädalavahetusel oled emotsionaalne, kuid ära näita teistele, et oled haavatav.

KALJUKITS
Esmaspäevane võimuvõitlus saab teisipäeval või kolmapäeval rahuliku lõpu. Ära pea viha - teise poole öeldu polnud rünnak sinu vastu. Neljapäeval ja reedel oled põnevil, sul on võimalus võluda inimesi, keda vähegi tahad. Ole hoolas valiku tegemisel! Nädalavahetusel võid avastada, et oma tahtmise saamine polegi alati kõige parem variant.

VEEVALAJA
Esmaspäeval oled naljatlevas tujus ja oled üllatunud, kui keegi võtab sinu nalju isiklikult. Teisipäev ja kolmapäev on ideaalsed nende ees vabandamiseks. Vabandus peaks olema loominguline ja liigutav. Nädala lõpus pead endalt küsima, kas oled väljakutseteks valmis. Kui jah, siis anna minna!

KALAD
Kui oled raha kogunud, siis esmaspäeval võid seda kulutada. Soeta endale midagi, mis sind õnnelikuks teeb - sa väärid seda! Nädala teises pooles on inimesed huvitatud sellest, mis sul öelda on. Kui sind ootab ees kõne pidamine, siis võid kindel olla, et tabad sellega naelapea pihta. Nädalavahetusel võid tülli minna oma sõbraga. Kui teie suhe on väärt pingutamist, siis tead, mida teha.

Allikas: Horoscope.com