JÄÄR
Nädala alguses on sõbrad sinu jaoks kõik, kui te ei saa kohtuda, räägite te palju telefonis ja Facebookis. Kolmapäevast reedeni oled sa ülitundlik ja võtad süütuid kommentaare rohkem hinge kui peaksid. Keegi ei taha sulle halba, saad sellele tõestust. Nädalavahetusel kasuta oma tahtejõudu, sul läheb seda vaja!

SÕNN
Nädala alguses saad teada milleski, mis on sinu selja taga juba ammu toimunud. Küsi abi, kui tunned, et seda vajad. Kolmapäevast reedeni on sinu edu võtmeks organiseeritus: kui sa tunned, et ei saa tähtsat ülesannet kellelegi teisele usaldada, tee seda ise! Laupäeval ja pühapäeval pead olema paindlik, kui tahad, et kõik häsi lõppeks.

KAKSIKUD
Nädala alguses räägi asjadest, mis sul juba ammu südamel on. Sa arvad, et sul on kindel siht, kuid pärast inspireerivat vestlust sõbra või mentoriga võid sa valida sootuks teise tee. Järgi sel nädalal sulle ette antud juhiseid. Sa arvad, et keegi ei näe, kui laiskled.. NÄEB! Nädalavahetusel hoia kinni oma heast mainest ning ära tee midagi sellist, mis seda kahjustada võib.

VÄHK
Nädala alguses võtad riske, mis ei tasu ära. Kiidusõnad julguse eest, siiski! Kolmapäevast reedeni oled kahtlaselt pilvedes hõljuv, pigem tuleks hoiduda kellegi uue kohtingule kutsumisest. Nädalavahetusega kogud julgust ja enesekindlust, mis näitab sind heast küljest ka teistele!

LÕVI
Nädala alguses oled endassetõmbunud. Kolmapäevast reedeni huvitud filosoofiast ja jälgid suurte filosoofide käekäiku. On okei panna kõrva taha nendelt saadud põhiinformatsioon, kuid võib-olla oleks parem nende õpetusi endale elu motoks mitte seada. Kui laupäeval ja pühapäeval tunned, et sul on õnne, siis haara härjal sarvist ja osta lotopilet!

NEITSI
Esmaspäevast teisipäevani kipud üle reageerima. Nädala teises pooles on olukord vastupidine: tunned, et inimesed reageerivad sinu öeldut kuuldes üle. Oled ehk ülitundlik? Ära tunne end halvasti, kui nädalavahetusel peaauhinda ei võida, järelikult vääris keegi teine seda sinust rohkem.

KAALUD
Oled unikaalne ja nädala alguses saad sellele palju kinnitust. Kui teised sinu unikaalsust veel märganud pole, teevad nad seda varsti. Kolmapäevast reedeni pead keskenduma asjadele, mis vajavad tegemist. Sul on komme kohustustest kõrvale kalduda. Nädalavahetus toob sind tähelepanu keskpunkti!

SKORPION
Ära keskendu ainult detailidele, vaata ka suuremat pilti! Sinu loomingulisus kogub tuure kolmapäevast reedeni. Kui keegi pakub sulle loomingulist tööd, võta see vastu. Nädalavahetusel tegele oma asjadega, kui keegi tahab sulle endast märku anda, teeb ta seda ise.

AMBUR
Nädala alguses oled avatud ning tunned, et võid ükskõik kellega ükskõik millest rääkida. Seepärast on see ideaalne võimalus uute inimestega tutvuda. Nädala teises pooles oled perekeskne, häng sõpradega võib oodata. Nädalavahetusel otsid seiklusi, ole julge ja tee esimene samm!

KALJUKITS
Nädala alguses oled hädas taskurahaga. Tahtsid endale midagi soetada, kuid nüüd ei saa seda teha. Kolmapäevast reedeni oled ümbritsetud inimestest, kes sinust hoolivad. Nädalavahetusel ära ole liiga enesekindel, see võib sulle pigem kahjulikuks osutuda.

VEEVALAJA
Sinu ideed on su sõprade seas kõrgelt hinnatud. Kasuta võimalust ja avalda kellelegi erilisele oma teadmistega muljet! Kolmapäevast reedeni oled kärsitu ja tujukas, kuid nädala lõpu poole lased end lõdvaks ja vabaned muremõtetest.

KALAD
Nädala alguses tahab keegi sind pidevalt kamandada. Ära allu! Kui tegutsed oma südame järgi, võivad tulemused osutuda hoopis positiivseteks. Kolmapäevast reedeni on ideaalne aeg särada tähelepanu keskpunktis. Teised märkavad, et oled eriline. Nädalavaheusel teed tulevikuplaane. Kui on midagi, mida eriliselt soovid, siis on nüüd õige aeg selle nimel tegutseda.

Allikas: Horoscope.com