Pöörasin ümber, ja jäin mõttesse. Poiss ütles: "Tere, minu nimi on Jesper."
Vastasin: "Tere, olen Beatrice."
Midagi muud me ei öelnud. Ilmselt elab ta siin samal korrusel, mida ta muidu nii hilja siin teeks. Jätkasin kööki minemist, kus tegin endale teed. Homme on veel vaba päev enne, kui kool algab. Pärast poole tahtsid tüdrukud Monopoli mängida, koos minu ja mingi teise tüdrukuga, kellega nad tuttavaks olid saanud. Kate võitis, mina jäin teiseks, Jennifer kaotas ja see tüdruk jäi kolmandaks. Mina otsustasin magama minna, tüdruk lahkus, Kate jäi kritseldama ja Jennifer Skype'is oma poisiga. Hommikul ärkasin mina viimasena, Kate ja Jennifer andsid mulle teada, et nad on juba hommikust söönud ja nad lähevad nüüd muusikakooli ja kunstikooli, et saada midagi vabadest kohtadest teada. Mõtlesin teha sama, kõigepealt süüa ning siis minna otsima tantsukooli, et oskused unarusse ei jääks. Ei jaksanud midagi eriti kokata, krabasin õuna, panin end valmis ning lahkusin.

*TANTSUKOOLIS*
Pidin kirjutama enda kontaktandmed registratuuri, sealt antakse edasi teada, et millal saan tulla nn. proovitundi. Pidavat umbes 2 päeva minema. Polnud rohkem eriti midagi teha, kõik vajalikud asjad on olemas, raha ei tahaks ka kõike ära kulutada. Otsustasin tagasi ühikasse minna.
Tänasin jumalat, et ühikas on lift, ma ei jaksaks käia igapäevaselt treppidest. Läksin lifti, ning ootasin, et jõuaksin üles. Hakkasin juba ennast väljaastumiseks valmistama. Uksed avanesid, ning mulle astus vastu Jesper.
J: "Hakkasin just kooli vaatama minema, tahaksid ka tulla?"
Mõtlesin endamisi, et tegelikult peaks seda ju tegema, kuna ma ei teadnud veel kuidas sinna saab. Midagi paremat polnud mul ka teha, ning seepärast nõustusin.
Mina: "Suurepärane mõte."
Läksime lifti, ning alustasime kooli juurde minekut. Tee kooli juurde läks läbi pargi, sinna peab ainult paar-kolm minutit kõndima. Terve tee olime vait, kui ta järsku küsis: "Kust sa pärit oled?"
M: "Rakverest, sina?"
J: "Pärnust."

Nojah, midagi muud meil polegi antud hetkel rääkida, me tunneme ju üksteist nii vähest aega. Olimegi kohal. Kool on väga suur ja üliilus. Kuulsin, kuidas Jesper vaikselt "vau" ütles. Mõtlesin täpselt seda sama. Kõigepealt tegime koolile tiiru ümber, et seda ka tagantpoolt näha. Tagaaias oli palju rahvast, sest seal toimubki homne aktus. Lahkusime seal kiirelt, sest ei tahtnud neid häirida. Läksime ustest sisse. Kooli sisekujundus oli veel kaunim kui kool väljast tundus. Hetkel olid seal ainult õpetajad. Me läheme samasse klassi, niiet läksime ja otsisime oma klassijuhataja üles. Tal oli meid väga hea meel näha, ning ta tegi meile ringkäigu. Meie koduklass asub teisel korrusel, kokku korruseid koolis kolm. Meie klassis pidavat olema kusagil 20 õpilast, see on sellel aastal kõige pisem klass, mille üle on mul tegelikult hea meel. Sellest oli ainult kahju, et Jennifer meiega samas klassis olla ei saa. Järgmisena viis õpetaja meid kohvikusse/sööklasse. Siiamaani pole mitte miski sarnanenud Eestiga. Peagi sai tal kõik näidatud ning lahkusime. Nõustusime mõlemad, et see on lahe kool. Jesper ütles, et peaksime mõni teinekordki koos hängima kui meil nii tore on. Jalutasime ühikasse, jätsime hüvasti ning läksin tuppa. Jennifer ja Kate olid ka just jõudnud. Nad küsisid, et mis ma tegin. Rääkisin neile, ning küsisin sama. Nad saavad ka kusagil kahe päeva pärast vastused muusikakoolist ja kunstikoolist. Kõigil olid kõhud tühjad. Läksime kööki, et vaadata mis me süüa teha saaksime. Otsustasime kanapastat teha. Meist keegi pole eriti hea kokk, kuigi söök tuli üllatavalt hea. Või siis oli meil kõht lihtsalt väga tühi. Tuppa jõudes tegime kõik oma kapid lahti, sest keegi meist polnud homseks riideid valinud. Kate otsustas roosa põlvedeni kleidi ja kontsade kasuks, Jennifer mündirohelise maani kleidi ja valgete kingade kasuks ning mina valge õlapaelteta põlvedeni kleidi ja valgete kingade kasuks. Kell oli kuskil 6 õhtul vms, mõtlesime, et võiks filmi vaadata ja popkorni teha. Ma ei tea, mis film see oli, sest Kate valis selle. Filmi hakkasime vaatama kella seitsme aeg ja lõppes kell kümme, mis oli minu jaoks ideaalne aeg magama minna. Hommikul...