Mulle meeldivad võrdselt nii julgelt riietunud külalised kui ka üllatusi tulvil moeshowd. Moenädalaid jälgin nii fotograafide, blogijate, kuulsuste kui ka supermodellide Instgarami kontodelt — see kõik annab lõpuks glamuuri üledoosi, kuid kes on öelnud, et see on halb? Vahel võib.

Minu tänasest valikutest leiad armastatud ja vihatud Kim Kardashiani konto. Kim püüdis Pariisi moenädalal tähelepanu plaatinblondide juustega ja jõudis koos abikaasa Kanye Westiga külastada mitmeid showsid.

Supermodell Cara Delevingne on võrratu ja tema Instagram peegeldab parimat Inglise huumorit nii tekstis kui pildis. Ja kes saaks Louis Vuittoni teoste vastu? 

Üks minu lemmikumaid Instagrami kontosid kuulub blogija Andrea Jankele, keda soovitan moehuvilisel oma listi seada. Just tema Instagramist leidub selles postituses kõige andekamaid pilte. Need 22 kaadrit on justkui piisk suurest ookeanist Pariisi Moenädalal. 

Kelle show sulle kõige enam meeldis? Minu täispunktid lähevad Chanelile. Jägi Stellariumit ja saa osa moodsast muinasjutust!