Ole peen!
Kui soovid Facebookis oma suhtestaatust muuta, tee seda nii, et keegi teine ei näe! See on lihtne, pane see informatsioon ainult endale nähtavaks. Nii ei ilmu see kellegi avalehel ja suur kisa ja kära Sinu lahkumineku ümber jääb olemata.

Püüa mitte ärrituda
Ära postita ühtegi staatust, et oma ekskuti või -pruudi tähelepanu saada. Sellised väljaütlemised nagu "mõned inimesed on lihtsalt kohutavad" või "armastan vallalise elu!" teevad asja ainult hullemaks.
Kasuta sotsiaalmeediat nii nagu Sa tegid seda varem. Kui armastad selfie'sid postitada, tee seda! Kui armastad kassipilte, jaga neid!

Anna endale ruumi
Iga viie minuti tagant tema profiilil käimine on pisarakiskuja! Sa kas näed midagi, mida ei soovinud näha - fotot teisest neiust/kutist või jääd hoopis lugema neid nunnusid postitusi, mis ta Sinu kohta kirjutas. Ei, ei ja veelkord ei. Sa ei vaja seda oma ellu!

Ole positiivne
Pööra sotsiaalmeedia enda kasuks! Jälgi naljakaid inimesi ja vaata pilte armsatest loomadest. Ausalt! Mis saaks veel parem olla, kui lõbusad asjad, mis võtavad mõtted eksilt ära?

Allikas: Girlfriend Magazine