Tee vanadest kasututest toodetest midagi praktilist.
Näiteks vanast lipsust prillitoos või vanadest teksadest poekott.
Inspiratsiooni leia näiteks Pinterestist.

Joonista või maali.
Lõuendile või vanale kruusile, miks mitte ka T-särgile uue ilme andmine on ju imelihtne.

Tuleb natukene uurida ja guugeldada, et teada saada, milliseid töövahendeid sul tarvis on ja kuskohast neid soetada. Lõuendile maalimiseks on algajail hea kasutata akrüülvärve, need kuivavad kiiresti ning soovi korral võib nende konsistentsi veega muuta.

Miks mitte soetada värviraamat?
Kusjuures valik on üpris mitmekesine ja igas vanuses huviline leiab kindlasti endale meelepärase. Kui kaubandusvõrgust tõepoolest midagi meelepärast ei leia, siis kui veebis veidi tuhnida, leiab kindlasti midagi, mida ise välja printida.

Hari ennast dokumentaalfilmidega.
Kui oled huvitatud ükskõik millest, alustades ajaloost ja lõpetades krimi ajaloo või meditsiiniga, siis sellest on kindlasti mõni dokumentaalfilm valminud.

Vaata neid filme ja näe, kuidas maailm su ümber üha kasvab. Alustuseks mõtle välja, mis sulle huvi võiks pakkuda ning siis tee end selle teemaga tuttavaks veebisaidil TopDocumentaryFilms.com

Alustage sõpradega huviklubi.
Olgu see siis raamatu- või kokaklubi. Kohtuda sõpradega rohkem, kui lihtsalt hängimiseks, võib olla meeletult lõbus.

Et klubiga algust teha, uuri välja, mis su tutvusringkonnas olevatele kodanikele huvi võiks pakkuda ning leppige kokku, kus ja kui tihti te kohtuma hakkate.

Mine metsa!
Või siis matkale, kas üksi või mitmekesi, see on juba sinu valik.
Uuri, mis toimub Glehni pargis ja leia Kalevipoeg, uuri välja, kui tervislik on Nõmme-Harku terviserada või leia matkaradade andmebaasist rada, mis sulle põnev tundub.

Stardikomplekti võiksid kuuluda mugavad jalanõud ning ilmale ja keskkonnale vastav riietus.

Hakka pildistama...päris kaameraga.
Kui Instagrami filtrid igavanana tunduvad, siis võid kätt proovida näiteks digitaalse fotoaparaadiga.

Algust võid teha ju mõne nii-öelda „seebikarbiga“ ja kui tundub, et fotograafia tõepoolest huvi pakub, siis leia endale mõni kvaliteetsem kaamera.

Et mitte täiesti mõttetult klõpsida, võid liituda mõne fotograafiaringiga või valida teema ja keskkond, mida ja kus fotografeerid. Näiteks valgus on väliskeskkonnas hoopis teistsugune kui siseruumides.

Tiki kõikjale.
See on üllatavalt meditatiivne ja boonusena saad tikkides oma lemmikseriaali vaadata. Tikkimistarvikud leiad hästivarustatud kauplustest. Inspiratsiooni ja teadmisi ammuta kasvõi Youtube'i videotest.

Kirjuta paberile.
Käsitsi kirjutatud kirja saamine on ülitore. Saada kirju on sõpradele ja esivanematele ning miks mitte ka võhivõõrale midagi ilusat soovida?
Margid on müügil postkontorites.

Et asja huvitavana hoida, võid endale püstitada näiteks nädalaeesmärke.
Rohkem infot leiad internetist või huviringidest.