JÄÄR

Kool ja igapäevaelu: sinu juhtivplaneet Marss annab sulle energiat ning keskendumisvõimet. Kasuta võimalust ning sea eesmärgid kõrgele!

Suhted: sinu ammused tuttavad ilmuvad taas välja. Suhete taastamine sinu eelmise aasta silmarõõmuga tundub ahvatlev, kuid ära langeta otsuseid enne, kui oled oma tunnetes kindel.

Sõna, millest ammutada energiat: keskendumine

SÕNN

Kool ja igapäevaelu: Keskendumine muutub aina raskemaks, kuigi tavaliselt oled tahtejõuline ning otsusekindel. Keskendu ühele asjale, et vältida täielikku segadust.

Suhted: Sel sügisel jõuab sinu juhtivplaneet Jupiter armastussektorisse, tuues kaasa edu suhete valdkonnas. Sinu sotsiaalelu on tihedam kui kunagi varem.

Sõnapaar, millest ammutada energiat: pahviks lööma

KAKSIKUD

Kool ja kodu: sa suundud energiast pakatavasse aastasse ning su keha nõuab füüsilist tegevust. Nõuanne: alusta treeningutega jõusaalis või rühmatreeningus ning raske töö tasub end ära.

Suhted: sa tunned end koduselt, seega pigem kutsu sõbrad endale külla. Filmiõhtud hea toiduga on täpselt see, mida vajad

Sõna, millest energiat ammutada: energia

VÄHK

Kool ja igapäevaelu: tee endale teene ning alusta aastat organiseeritult, nii saad vältida hilisemat segadust. Kevadised ilusad ilmad juhivad su tähelepanu kõrvale, valmistu keskendumaks tähtsatele asjadele.

Suhted: sel sügisel jõuab sinu juhtivplaneet Merkuur vaimsesse sektorisse, tuues kaasa edu suhtluses. Pole paremat aega oma silmarõõmule kirjutamiseks, ta mõistab sind paremini kui kunagi varem!

Sõna, millest energiat ammutada: ilu

LÕVI

Kool ja igapäevaelu: osalise tööajaga töökoht mõjub hästi sinu rahakotile. Samas pead topelt vaeva nägema, et sammu pidada kooliga, vaatamata raskustele isiklikus elus ning töökohas.

Suhted: Meelitav klassikaaslane muudab keskendumise raskemaks. Suhtes olijatel ootab ees keeruline aeg, mis paneb Sind mõtlema, kas teie suhe ikka toimib.

Sõna, millest energiat ammutada: raha

NEITSI

Kool ja igapäevaelu: sa ootad pikisilmi uut kooliaastat, mis toob kaasa ka sinu sünnipäeva. Alusta uut aastat uute koolitarvikutega (eriti sobivad sulle värvilised toonid), et hõlmata kõike uut.

Suhted: vaidlused klassikaaslastega võivad tekitada draamat, kuid ära põe. Sul tekib mitmeid võimalusi uute inimestega kohtumiseks. Kaalu ka vabatahtlikku tegevust, et tutvustada ümbruskonda vahetusõpilasele.

Sõna, millest energiat ammutada: sünnipäev

KAALUD

Kool ja igapäevaelu: hetked vaikuses aitavad sul saavutada edu sellel kooliaastal. Loobu grupiõpingutest ning saa teada, kuidas õpingud vaikuses ja rahus sinuga imesid teevad!

Suhted: eemalda pahaendelised inimesed oma elust ning keskendu vaid neile, kes sind tõeliselt mõistavad! Sa leiad uue tähenduse romantikale, kuid enne tuleb vabastada õhkkond õelatest inimestest.

Sõna, millest energiat ammutada: rahu

SKORPION

Kool ja igapäevaelu: Sinu juhtivplaneedid julgustavad Sind mõtlema oma tulevikule, mis toob kaasa ka uued tuuled. Praegu on õige aeg valida välja ülikoolid või alustada uute treeningutega. Sind ootavad ees põnevad muutused.

Suhted: sinu teega ristuvad kaks väljavaadet: vanast sõbrast võib saab midagi enamat ning välja ilmub uus silmarõõm. Ei tasu ka unustada, et väljud oma mugavustsoonist, et aidata hädas sõpra.

Sõna, millest energiat ammutada: muutus

AMBUR

Kool ja igapäevaelu: Sinu raske töö tasub ära! Sind võetakse lõpuks kui liidrina nii õpilasesinduses, spordis kui ka grupitöös. Sinu stiili on märgatud, jätka samas vaimus!

Suhted: Kirglikkus ning pühendumus pole hetkel sinule. Sinus ei teki mingit vajadust kindlale ja püsivale suhtele, kuid see ei tähenda, et lõbu jääb olemata. Ükski pidu ei möödu ilma su sõpruskonnata.

Sõna, millest energiat ammutada: suurejoonelisus

KALJUKITS

Kool ja igapäevaelu: Sa purustad sel aastal kõik takistused. Kaalu vabatahtlikku tööd peale kooli. Hea aura tasub end ära.

Suhted: Sinu ellu tekivad mitmed uued sõbrad. Sa oled tihti väga hõivatud, kuid soovi korral suudad sa ka püsisuhte töötama saada.

Sõna, millest energiat ammutada: võit

VEEVALAJA

Kool ja igapäevaelu: Sa oled alati hiilgav, kuid sinu loovus ning kiire mõtlemine võtavad hoogu just tänu juhtivplaneet Uraanile. Julge katsetada uute stiilidega ning võid näha, kuidas Sinust kujuneb välja uus Instagrami kuulus.

Suhted: Inimene, kes sulle lasteaiast saati on meeldinud, võtab midagi enneolematut sinu osas ette. Naudi!

Sõna, millest energiat ammutada: armastus

KALAD

Kool ja igapäevaelu: Erinevalt teistest oled sina kooliks täiesti valmis. Oled seadnud endale suured eesmärgid ning kavatsed sisse saada unistuste kooli. Sa oled oma unistustele lähemal kui kunagi varem!

Suhted: sa tekitad sügavaid tundeid inimeses, kellega oled alati sõbralikult käitunud, kuid mitte kuigi lähedaseks veel saanud. Kui oled huvitatud, võta ühendust ja sa ei pea kahetsema!

Sõna, millest energiat ammutada: võlujõud

Allikas: Seventeen.com