1. Mine loomaaeda!

Sa ju tahaksid näha, kuidas su armsam nunnusid loomi ninnunännutaks. See aitab ka sinul endal oma armsat poolt näidata. Loomaaed ei ole ka kulukas vaid aitab teineteist tundma õppida. Mis loomaga sina kõige enam samastud?

2. Sõitke rataste ja rulluiskutega!

Aktiivne ajaviide läbi linna või looduse seab teid kindlasti huvitavatesse olukordadesse. Peale selle saate muljetada sellest, mida enda ümber näete. See on täiesti tasuta.

3. Kaasake ettevõtmistesse sõpru!

Kui olete äsja tutvunud, siis võib esimene kohting olla pisut kohmetu. Seepärast kaasake suurem grupp sõpru. See nagu ei olekski kohting ning annab teile aimu, kas teil on mõtet ka kahekesi kohtuda. Mängige mõnda lõbusat mängu või korraldage stiilipidu. Paljud inimesed tunnevad ennast mugavamalt suuremas grupis, mistõttu näed vabas õhkkonnas nende kõige ehedamat poolt.

4. Vaadake koos humoorikat komöödiat!

Naer ühendab inimesi ja annab võimaluse, et teil tekiksid omad naljad, mida edaspidi suheldes kasutada saate.

5. Raamatupood ja kuum kakao

Arutlege raamatute üle, mis teid huvitavad. Nii õpite teineteist sügavamalt tundma. Hea vestluspartner ja kuum kakao pimedal sügisõhtul on intiimne ning mõnus. Vürtsitage kohtingut vahukommidega.

6. Tehke koos süüa!

Kui üks teist on kehv kokk, siis seda rohkem saab nalja. Kui õpetad partnerile midagi uut, siis on seegi siduv element suhtes. Samuti jääb inimene, kes õpetab sulle midagi, mida sa enne ei osanud, hästi meelde. Armastus käib kõhu kaudu!

7. Kahekesi vaikides

Kui olete mõlemad pigem vaiksemat tüüpi, siis minge kuhugi, kus ei tule palju suhelda. Näiteks kinno. Pärast filmi on teil millest rääkida ja pole muret, et te jututeemat ei leia.

Tee oma vaheaeg unustamatuks!