Supernova
Ülistiilne ja meelierutav Hollandi lugu ühe tüdruku seksuaalsest tärkamisest suvisel koolivaheajal, mil lõõskav kuumus sulatab asfalti ja südameid. 15-aastase Miesi asub maantee ääres, ohtliku kurvi kõrval ning tema suurim unistus on, et nende elutuppa teeks avarii mõni kena, temast veidi vanem noormees. Ja see ootamise ning ihalemise protsess on oi kui kaasahaarav!

Palo Alto
Gia Coppola mõnus debüütfilm USA väikelinna keskkooli hipsteritest, kellest ühel (Emma Roberts) tekib kooli kuuma kehaliseõpetajaga (James Franco) afäär, kuigi ta tegelikult tundus olevat hoopis huvitatud noorest rula- ja kanepientusiastist (Jack Kilmer). Väga palju ilusat valgus, värve, head muusikat ja segaduses noori, kes otsivad armastust või hävingut.

Õnnekuradid
Kohati siiras, kohati šokeeriv, siis jälle piltilus – see üheaegselt kirev ja kalk dokumentaalfilm Peterburi probleemsetest lastest jälgib nende erinevaid saatusi. Me näeme nii neid, kes astuvad lastetsirkusesse ja pääsevad maalilistesse Šveitsi alpidesse tuurile, kui ka neid kes peavad elama pimedates keldrites, keskaegsetes oludes. Ülimalt liigutav ilm.

Mürgeldaja
Hiilgavate rollitäitmistega USA draama pereisast, kes pärast naise kaotamist, peab oma kahte poega rasketes oludes üles kasvatama. Kultusseriaalist „Halvale teele“ tuttav Aaron Paul on ülimalt veenev murtud isana, kuid tõeliseks staariks tõuseb siin uustulnuk Josh Wiggins peategelasena, kelles põrkub plahvatuslikult nooruslik uljus arusaamatuse ja vihaga, mida põhjustab vanemliku hoole puudumine.

See jääb sind jälitama
Mitmel festivalil, ka Cannes’is juba laineid löönud ja auhindu võitnud õuduspõnevik noorest tüdrukust, kes saab seksi teel edasi kanduva surmaneeduse, millest on võimalik pääseda vaid ühel teel... Suurepärase tempo, loo ja pildiga film, mida saadab stiilne, õudusfilmide kuldaega - 70ndaid -meenutav heliriba.

Laul Alexisele
Ülimalt siiras ja armas dokumentaalfilm noorest andekast muusikust Ryanist, kes armub suvelaagris tüdrukusse nimega Alexis. Kuna Ryan pole päris tavaline noor, põrkub nende suhe vastu erinevaid takistusi, aga leiab ka südamlikkut toetust. Nii poeetiline ja liigutav, et kohati läheb täiesti meelest, tegu on dokumentaalfilmiga.

Lisainfo SIIT!