Medõeks õppiva Kristi Piiperi esimese romaani „Tõde või tegu. Stella“ peategelaseks on 15-aastane Stella, kelle ema ühel päeval jäljetult kaob. See vähene aga, mida tüdruk teab oma isast, tekitab temas üksnes hirmu. Pärast ema kadumist leiab tüdruk ennast keset valgustkartvaid perekonnasaladusi, klassikaaslaste intriige ja ootamatuid seiklusi. Selgeltnägija sõnad vallandavad ettearvamatu sündmusteahela ning Stella ja ta sõbranna Kärt peavad hirmu kiuste asuma kummaliste saladuste tagamaid uurima. Seiklused viivad Stella ja tema sõbrad otse koolipingist kriminaalide salakambritesse, räämas maamajja ja mujalegi.

Treileri osatäitjad leiti Facebooki ja ask.fm keskkonna abil. Stella osasse valiti Carol Leiste, tema sõbrannat Kärti mängib Brenda Kremer. Oma õla panid treileri valmimisele alla ka profid. Ene Järvis astub üles selgeltnägijana ja Mart Sander kohalike kriminaalide bossina. Treileri teksti on sisse lugenud Guido Kangur, muusika autoriteks Kene Vernik jt.

Treiler valmis romaani autori Kristi Piiperi ja tema venna, Inglismaal režissööriks õppinud Roland Rammuli koostöös. Roland Rammul on teinud ka Mart Sanderi romaani „Litsid“ treileri.

Sarja „Tõde või tegu“ teine osa ilmub kirjastuses Varrak 2016. kevadel.

„Tõde või tegu. Stella“ raamatu ja treileriga saab tutvuda SIIN! Uuri ka teisi kirjastuses Varrak ilmunud noorteromaane SIIT!