„Mul on elus olnud selline huvitav periood, kui ma 1971. aastal tutvusin oma astroloogiaõpetajaga ja sain teada palju erinevatest märkidest,“ meenutas Mang.

„Siis võtsingi ülesandeks tutvuda igast märgist tüdrukuga, et saada isiklik kogemus, kuidas minusugune kaksiku märgi inimene sobib suhtlema vähiga, lõviga, neitsiga, kaaludega…“

Loetud raamatut soovitas Mang kõigile noormeestele, kuna sealt saab tähemärkide kaudu välja lugeda, millise tähtkuju tüdrukuga vastavalt oma iseloomule tasub kohtamas käia. Näiteks on tütarlapse arhetüüp vesi ning armastaja on tule arhetüüp, kuningannas leidub aga õhu elementi ja perenaise stiihia on maa.

Igor Mangi soov täitub juba järgmisel teisipäeval, 31. märtsil kl 18 Viru Keskuse Rahva Raamatus, kus „Naiseks olemise kunst“ raamatu autor Katrin Saali Saul kohtub lugejatega, ja sealhulgas ka Mangiga, kes temaga avalikult vestleb. Kõik on oodatud kuulama ja küsimusi esitama! Kohapeal loositakse välja üks horoskoobiraamat ja üks „Naiseks olemise kunst“ raamat.

„Rahvas arvab“ sari on koostööprojekt Rahva Raamatu ja Tallinna Ülikooliga ning toetuse sarjale on andnud Eesti Lugemisühing. Sarja eesmärk toetada Eesti kultuuri ning propageerida ja väärtustada lugemist, tutvustades põnevaid raamatuid põnevate persoonide kaudu ning avalikult sel viisil väärtustades lugemisharjumust.