Lavasta humoorikas (või surmtõsine) reklaamisketš ja võta konkursist osa! Võid parodeerida mõnd telereklaami või tutvustada toodet, mille oled ise välja mõelnud, peamine, et Sul endal oleks seda tore teha ja teistel naljakas vaadata. Vastutasuks premeerb Public TV Sind lahedate auhindadega ja kostitab maineka žürii asjalike kommentaaridega.

Kui võtad asja tõsiselt ja soovid kunagi reaalselt telereklaame produtseerida, siis Sulle oleme mõelnud eriauhinna - anname võimaluse osaleda professionaalse tiimi töös ning osa võtta reaalse reklaamklipi valmimisest! Näita ennast meile ja võid saada tuule tiibadesse!

Saadetud töid hindab väga tunnustatud žürii - Artur Talvik, Kristel Aaslaid, Erik Moora, Heiti Kender, Evelin Võigemast, Juss Haasma ja Reigo Kimmel.

Võistlustöö esitamise tähtaeg on 22. veebruar 2015.

Võistluse esikohaauhind on 50-tolline Sony televiisor ja filmikoolitus. Teise koha saajat ootab lisaks filmikoolitusele Nikoni fotokaamera, kolmandat iPad tahvelarvuti. Lisaks on konkursil eriauhinnad Fotoluksilt, Delfilt meie vaatajate lemmikule ja Public TV-lt.