Kuula maad

Tee talle jutu käigus komplimente ja jälgi reaktsiooni. Kui ta vastab komplimendiga või näiteks punastab, on lootust, et ta tunneb sama. Kuula tähelepanelikult ka seda, millest ta räägib, mis teda huvitab ja mis on tema peamised huvid. Tõenäoliselt tasub jutt viia nendele teemadele, sest nii on teil, millest rääkida. Oluline on aga, et jututeema huvitaks ka sind. Seetõttu proovi alguses pingsalt kuulata ja siis leia teema, mis pakuks huvi nii sulle kui ka talle.

Rääkige omavahel

Kui ta on valmis tunnistama, et sa meeldid ka talle, siis teeb ta seda suurema tõenäosusega omavahel olles. Veel parem, kui vestlete kuskil kaunis ja rahulikus kohas. Suures seltskonnas tunneb ta end ilmselt pigem nurkasurutuna ja see valmistab mõlemile ebamugavust.

Sõprus on oluline

Räägi sellest, kuidas naudid tema sõprust, seltskonda ja kuidas teil on koos väga tore. Ära seda vestlust liiga pikaks venita. Tee lihtsalt jutu vahel mõni kommentaar selle kohta, et sul on temaga väga tore või huvitav. Võid mainida ka seda, et tunned end temaga olles mugavalt ja sul on tunne, et saad rääkida millest iganes soovid.

Hinga ja tunnista üles

Kõige raskem osa on selle väljaütlemine, et keegi sulle väga meeldib. Hinga sügavalt, loe mõtteis kolmeni ja ütle seda. Sul hakkab hetkega parem, kui pulbitsevad tunded endast lõpuks välja saad. Võid enda üle juba väga uhke olla.

Samas, mis ikka juhtuda saab? Kõige hullem on see, et ta ütleb sulle vastu, et soovib, et jääksite parem sõpradeks. Paremal juhul liiguvad asjad aga positiivses suunas. Kui sa ei ütle aga midagi, siis tõenäoliselt ei liigu asjad mitte mingis suunas.

Ära kiirusta teda tagant

Kinnita ja julgusta teda vajadusel võtma veidi mõtlemiseaega. Ta võib olla üllatunud su tunnetest ja tahab selle üle ehk omaette mõelda. Kingi talle see aeg. Sarnaselt eelmisele punktile pole sul mitte midagi kaotada. Kui ta ei soovi midagi enamata, siis mis seal ikka. Kui ta ütleb sulle, et on ka sinust huvitatud, siis on rõõm ju kirjeldamatu.