1. Mängi raskesti kättesaadavat

See on raske, kuid tõhus. Kui tema sulle SMSi saadab, ära vasta otsekohe. Oota paar tundi (sa suudad seda!) ja siis vasta talle põgusalt.

2. Ära pommita teda küsimustega

Kui kutt on sulle sõnumi saatnud, vasta sellele ja jää rahulikuks. See, kui soovid talle 3-4 sõnumit jutti saata, pole kindlasti hea idee. Eesmärk on, et ta tahaks ise sinuga rääkida, sinule sõnumeid saata.

3. Ole huvitav!

Kui sa temaga räägid või sõnumeid vahetad, ole kindel, et sul oleks ka millestki muust kui teist kahest rääkida. Sa ei taha ju, et ta arvaks, et tema on su elus ainus mõtteaine ning et kogu su maailm keerleb vaid tema ümber. Ole huvitav!

4. Uuri välja, mis talle meeldib

Kui tead pisut tema huvidest ja sihtidest, on sul temaga lihtsam suhelda. Meeldib talle kitarr? Sel juhul tee näiteks mõned faktid endalegi selgeks, et järgmisel korral, kui tema hobi uuesti kõneks tuleb, saad juba sel teemal kaasa rääkida.

5. Ära anna valelubadusi

Ära mingil juhul luba talle midagi, mida sa tegelikult ei mõtle. Kuigi mõned tüdrukud kasutavad seda võtet, et poiss endale saada, jätab see sinust totaalselt vale mulje.

6. Ära saada talle ühtki fotot, mida hiljem kahetseda võid

Nii väga kui sa ka ei tahaks temast kuulda, ära saada endast ühtki fotot, mida sa ei taha, et teisedki näha võivad. Usu, ta ei hoia neid vaid endale. See on kindel.

7. Küsi tema arvamust/nõu

Poistele meeldib probleeme lahendada. Kui on mõni asi, millega hädas oled, küsi abi. Ta haarab kohe võimalusest, et probleem lahendada.

8. Ära hädalda

Kui sa pole temast mõnda aega kuulnud, ära hakka teda pommitama küsimustega nagu näiteks "kus sa olid?", "miks sa ei vastanud?", "mida sa tegid?". Jäta meelde, et sind huvitab see, et ta ei mõtleks, et on su elu keskpunkt. Poistele ei meeldi hädaldamine.

9. Tee muud plaanid

Kui sa pole oma kutist mõnda aega kuulnud, ära oota teda istudes. Tee ise muud plaanid! Nii garanteerid, et kui ta sulle ühel hetkel vastab ja välja kutsub, mõistab ta, et sul polnud kavaski istuda ja teda oodata.

10. Tea oma väärtust

Sa oled palju rohkem väärt, kui oodata poisi järel, kes sulle samasuguse hoole ja tähelepanuga ei vasta. Ära sunni end koduseinte vahele, lootuses, et küll ta su sõnumile vastab, kuigi tal pole see võib-olla plaaniski. Liigu oma eluga edasi ja leia keegi, kes kohtleb sind sellise printsessina nagu sa väärt oled.