Vastab Amori nõustaja:

Tere!

Saan aru, et plaanid alustada kaenlaaluste karvade eemaldamist ja soovid selles osas nõu küsida. Esiteks tahaksin öelda, et see et enamik karvu eemaldab, ei tähenda, et kõik seda kindlasti tegema peaksid. Kuid see on loomulikult iga inimese oma valik, kas ta viitsib üldiste normide nimel sellele igal nädalal mitu korda aega kulutada või mitte.
Raseerimine on kindlasti kõige mugavam viis, millega alustada, kuigi pikema karvavaba tulemuse saab ebamugavate variantidega, nagu epileerimine ja depileerimine. Arvan, et kõige paremat toodet ei saagi soovitada, kuna inimeste eelistused on erinevad, pead lihtsalt proovima, milline Sulle meeldiva tunde jätab ja mis sobivas hinnaklassis saada on.
Üldiselt ei ole vahet, millist žiletti kasutada, peaasi, et ta oleks piisavalt terav, siis ei hõõru. Mugavamad on kallimad žiletid, mille terasid saab vahetada, nt Venuse tooted, aga sama meeldivad on ka kõik meestele mõeldud vahetatava teraga žiletid, millest osad on tunduvalt odavamad kui Venus, mis on mõeldud just naistele. Selleks, et raseerimine oleks võimalikult ohutu ja kiire, on hea kasutada kas mingit spetsiaalset raseerimisvahtu või tegelikult teeb sama töö ära ja parajalt paksu konsistentsiga dušigeel. Osale naistest meeldib väga Veet kreem, millega otseselt žiletti pole vajagi, vaid kreem ja sellega kaasas olev kaabits eemaldavad karvad sama hästi kui raseerides, kuid sisse lõikamise ohtu ei ole. Samas tekib vilumus ruttu ja piisavalt terava žiletiga üldiselt sisse lõikamist ei juhtugi. Hiljem, kui oled raseerimisega juba harjunud ja soovid pikemaajalist tulemust, võid proovida epileerimist epilaatoriga, depileerimist spetsiaalsete vahenditega kodus või salongis ning kõige pikemaajalise toime annab karvade eemaldus laseriga. Kuid see on kaugelt kõige kallim ja vajab mitu korda salongis käimist, kuid lõpuks saab tulemuseks igavesti karvavaba ala. Kui Sul tekib veel küsimusi, kirjuta julgesti.