Peale selle avastasin, et ta oli tahtnud nädal aega pärast meie suurt tüli uuesti temaga kokku saada - sõna oteseses mõttes endast selfiesid saates ja endast rääkides. Praktiliselt nagu paludes, et daam temaga välja tuleks (mida ta muidugi ei teinud). Küsisin ka enda poisilt selle kohta ning nagu alati ta salgas kõike ja valetas mulle otse näkku. Ütlesin, et tean ja olen näinud kõike ning siis sain vastuseks "ma ei tea, mida ma mõtlesin." Minu probleem ongi see, et ma ei suuda teda usaldada pärast kõiki neid situatsioone. Ma hindan väga ausust, kuid armastan teda väga. Meil on suhtes probleeme, kuna ta arvab, et iga pisikese küsimusega ma kahtlustan teda ning ta alustab solvamist ning n-ö "nähvamist". Ma olen üritanud proovida mälestustest rääkida, meie armumisest - üldse kõike teha. Ta lihtsalt hiilib sellest kõigest kõrvale ning tõmbub endasse. Ma olen tahtnud kordi talle öelda, et ma ei suuda ja soovin suhte lõpetada, sest ma ei jõua enam nutta ja üksi selles suhtes pingutada. Ma olen ka eemale tõmbunud ning siis on ta aru saanud, et midagi on mäda. Koos olles ta kallistab ja on õrn, internetis on ta täiesti teine inimene... Mida teie arvate, mida peaksin tegema? Kas usaldama teda pimesi või seadma mõned kahtlused ja olema ettevaatlik? Kas teie arvamuse järgi oleks mul üldse mõtet jätkata? Suhe on kestnud üle aasta... Tegemist on kaugsuhtega.

Vastab Amori nõustaja:
Lugesin Su kirjast, et oled mures enda suhte pärast - kirjutad usalduse puudumisest ning enda ebakindlusest tunnetes seoses suhtega. Mõistan, et toimunud seigad võivad teha haiget ning tekitada segaseid tundeid, seda enam, kui ei ole õnnestunud asju oma partneriga selgeks rääkida ning vastastikuseid kokkuleppeid koos edasi-toimimiseks sõlmida.
Kirjutad, et Sinu kallim on püüdnud kokku leppida kohtumisi kellegi kolmandaga, suhelnud selle daamiga interneti vahendusel. Sinuga suhtluses aga püüab pigem seda teemat vältida ning Sulle tundub, et ta ei ole selles osas aus ning austav. Kirjutad, et partnerile tunduvad sinu vastavateemalised küsimused süüdistustena ning ta püüab end kaitsta sinusuunalise nähvamise või solvangutega. Kirjutad, et armastad oma kallimat ja et koos olles on teil õnnelikke hetki, kuid kuna olete kaugsuhtes ning palju suhtlust toimub internetis, siis sel viisil suheldes tajud Sa barjääre ja tõrkeid.

Paraku on väga keeruline anda ühest soovitust, et mida sellised olukorras täpselt peaksid tegema. Kindlasti valdavad Sind erinevad tunded ning olukord tundub keerukas. Usun, et Sinu sisetunne on see, mis ütleb Sulle kuidas antud olukorras on õige käituda. Arvan, et õiget ja valet käitumisviisi siin ei ole - võib proovida armastades ja usaldades, võib proovida läbi rääkides ning enda jaoks olulisi vastastikuseid kokkuleppeid sõlmides (mis aitavad suhtes end turvaliselt tunda), kui enesetunne ütleb et "selline suhe ei ole mulle õige, ei teeni mind ja ei tee mind õnnelikuks", siis tasub just oma sisetunnet usaldades vastaval teguviisil toimida.
Inimesed on väga erinevad, mõned andestavad igasugused kõrvalsuhted, teiste puhul ei tule need mitte kõne allagi. Mida saad teha, on see, et enda jaoks selgeks mõelda, millised on Sinu enda väärtused ja piirid ning kas asjadest on võimalik koos üle saada või siis eraldi.
Kirjutad, et oled püüdnud oma kallimaga rääkida, arvan, et see on parim, mis teha saab. Igal juhul on hea avameelselt kõnealustest küsimustest oma partneriga rääkida, teda kuulata ning kuuldu põhjal langetada otsused, kas tahad temaga koos edasi suhtes olla või mitte ning millised on tingimused.

Soovin Sulle julgust ja rahu südamesse kõnelusste läbiviimiseks oma kallimaga.