Ta on minu esimene armastus, mul pole varasemalt ühtegi suhet olnud, sest kunagise kiusamise tõttu on teatud kartus inimestega suhtlemise osas. See noormees suutis tänu oma olemusele võita minu usalduse, ma pole kunagi ühtegi poissi nii palju usaldanud kui teda. Ma olen talle rääkinud nii oma muredest kui rõõmudest, absoluutselt kõike ja ma ei karda temaga rääkida.

Vahekorda meie vahel pole olnud, ei mina ega tema pole soovi avaldanud ja rääkinud ka sellest teemast sisuliselt pole. Mina pole lihtsalt endas kindel olnud, et selle asjale mõelda.

Alguses oli kõik väga tore ja oli näha, et ka mina meeldisin talle, kuid mõned kuud olen juba mõelnud sellele, et ma vist enam ei meeldi talle ja tema tunded minu vastu on kadunud. Koos ta küll olla tahab, aga ta ei ole mulle kunagi otseselt öelnud, et ma talle meeldin. Kui ma talle olen öelnud, et ta mulle meeldib, siis ta on öelnud, et ta on passiivne ja pole emotsionaalne.

Samas koos olla saab väga vähe, sest ta on väga aktiivne inimene, kes tegeleb väga paljude asjadega ja kuulub mitmesse organisatsiooni ning vaba aega tal eriti pole. Ka siis kui koos oleme, tegeleb samal ajal mitmete erinevate asjadega ning omavahel just väga palju ei räägi, kuna ma ei julge teda segada, kui ta tegeleb muude asjadega.

Alguses kui kokku saime, siis tundus, et tal oli rohkem aega ja nii palju tegemist ei olnud ning siis ta tegeles minuga ka rohkem ja rääkisime ka rohkem. Aga nüüd tal justkui vaba aega enam minu jaoks eriti polegi. Kuid siiski, kui mingit abi või nõu on vaja olnud, siis ta on alati aidanud ja nõu andnud ning iga kord, kui koosolemine lõppeb ja mõlemad oma koju lähevad, siis ta kallistab üsna pikalt ning see kallistus on väga soe ja tore.

Olen temalt küsinud ka, et kas ma talle üldse meeldin ja ta on vastanud, et ikka, et muidu poleks koosolemisel mõtet. Aga siiski ma olen segaduses ja kahtlen, et kas tal minu vastu tundeid ka on. Mõni aeg tagasi sain teada midagi tema suhtumise kohta, millest ta mulle küll kunagi maininud midagi ei ole, aga mis minus ebakindlust on hakanud tekitama. Nimelt on tal olnud eelnevalt üle viie lühemaajalise suhte, mida ta ise suhteks ei nimeta ning need olevat ĺõppenud, sest ei tekkinud tunnet.

Tema jaoks on tema ainuke suhe olnud üks pikemaajaline kooselu, mis kunagi purunes ja mis oli enne neid lühemaajalisi suhtelaadseid. Mulle on ta maininud, et tal on olnud sisuliselt üks suhe ning neist lühiajalistest suhetest pole ta midagi rääkinud ja neist kuulsin ma mujalt. Seda teada saades ma mõtlen, et ehk pole minu ja tema vahel tema arvates ka mingit suhet. Mida ma peaksin tegema? Kas ma peaksin teda üldse usaldama? Kuidas ma saaksin teada, kas ja mida ta üldse minu vastu tunneb, et kas ma üldse meeldin talle?