1. Poisid jäävad poisteks

Poisslaste looted vehivad juba ema üsas rohkem käte ja jalgadega, samas kui naissoost looted liigutavad rohkem huuli justkui harjutades kuulsat kõneannet. Ka lasteaias võib märgata poiste lärmakamat ja jõulisemat suhtlusviisi ja suurt energiakulu nõudvaid mänge. Hilisemas elus elatakse ennast välja meeskondlikel spordialadel.

Poistele on loomuomane ühe tegevuse katkestamine siis, kui midagi huvitavamat silmapiirile tuleb. Nii käituvad nad hilisemas elus ka tütarlastega.

2. Teismeline mees

Mehe elu ainus periood, kus ta tõeliselt üritab naist mõista on teismeiga, sest hiljem on ta juba kogenud nii palju kiusu ja näägutamist, et igasugune empaatia on selleks ajaks lihtsalt kadunud.

3. Keskealine mees

Selles eas hakatakse kokku arvutama, mida on ja mida ei ole saavutatud. Siis tekib ka tüdimus ja hirm selle ees, et ei olda enam piisavalt head. Siis pakub lohutust noorte sekretäridega flirtimine, et oma enese atraktiivsusele kinnitust leida. Kui nad temast aga välja ei tee, satub mees veel suuremasse masendusse. Samas on rahaline pool tõenäoliselt parem, kui mõnes muus eluetapis ja see annab juurde kindlustunnet.

4. Ropp vanamees

Vanamehele tunduvad kõik asjad, mis teda enne erutasid ja õnnelikuks tegid, mõttetud. Samas innustab noori mehi see, et isegi osad vanamehed kosivad noori naisi ja saavad lapsi. See annab lootust, et kõik seiklused ei ole veel läbi.

Allikas: Pisiblufi käsiraamat