Otsusta kiiresti
Kui poisid šoppama lähevad, siis see käib palju kiiremini, kui tüdrukutel. Asi on selles, et tüdrukud mõtlevad oma peas välja, millega pluus või püksid kokku võiksid sobida olemasolevatest riietest. Poisid aga otsustavad spontaanselt – kõhutunde järgi. Ja tavaliselt kõhutunne ei valeta.

Nad räägivad taga – aga õiglaselt
Jah, ka poisid klatšivad oma sookaaslasi taga. Vahe aga on selles, et poisid on kõik selle, mis nad räägivad, tollele inimesele näkku öelnud, mis on ka õiglane. Tüdrukud on aga vastupidised, nad ei ütleks seda vabatahtlikult kellelegi näkku. Aga siis ei tohiks ka klatšida.

Mis puudutab armastust, siis ole otsekohene
Tüdrukud unistavad tihti asjadest, mida poisid kunagi ei tee. Kuid tüdrukud pole seda ju kunagi poistele ütelnud. Poisid aga ütlevad otse välja, mida nad armastuselt ootavad ja mida nad tüdrukutelt ootavad.

Sõpruse hoidmine
Kas ka sina tunned mõnda tüdrukut, kes jätab oma sõbrannad unarusse, kui ta on just armunud? Ta peaks selle lõpetama, sest see pole aus. Poisid näiteks saavad oma sõpradega alati kokku, ükskõik kui armunud nad ka ei oleks. Nad on alati üksteise jaoks olemas.

Ära loe kaloreid
Poistel pole mingit probleemi süüa lihtsalt seda, mis neile maitseb. Tüdrukud aga loevad kaloreid. Aga milleks? Tüdrukud võivad samuti süüa, mida hing ihaldab, peaasi et mõõdukates kogustes. Tüdrukud, lõpetage kalorite lugemine. See on hea tunne.

Ära räägi asju ette
Poisse ei huvita, mis on homme plaanis. Kui neil tuju on täna midagi teha siis nad teevadki ja nad leiavad midagi uut, et ka homme tegevust leida. Tüdrukud tekitavad endale asjatult stressi, selleasemel et lihtsalt vaadata, mis homne päev toob.

Tülitse rahulikult
Enamik tüdrukuid on draama kuningannad ja teevad sääsest elevandi. Või tõstavad kiirelt häält ja hakkavad nutma. Kuidas tülitsevad poisid? Nad jäävad rahulikuks, räägivad teemast viie lausega ja tüli ongi läbi.