Osad inimesed on suhetes egoistlikud, nad peavad alati midagi enda kasuks saama, sest vastasel korral oleks suhe mõttetu. Paljud otsivad endale mõne majanduslikult parema seisuga kaaslase, kes aitaks tal toime tulla ja kasutab teda ära. Põhiline oleks see, et saaks oma ihaldatu kätte ja kõik. Kui teine suhtepool on piisavalt nutikas, et sellist asja tähele panna, siis kaob usaldus ja lugupidamine partneri vastu ning ta jäetakse maha.

Iha ja kire kadumine kallima vastu võib ka üheks määravaks faktoriks osutuda, kui ühel päeval arvatakse, et pole tuju inimesega koos olla. Suur viga tehakse siis, kui öeldakse kohe hüvasti. Selline käitumine on natuke mõtlematu - kui sulle tõesti meeldib inimene, siis peaks selle nimel vaeva nägema, et see meeldiv tunne tagasi tuleks, mitte kuulama oma nn „südame häält“ mis on ehk ainult hormoonide möll.

Vahel võib aga nii olla, et hindad teist inimest valesti - alles peale pikka koosoldud aega saad aru, milline on kallima tõeline isiksus. Raske on koos olla partneriga, kui ta sulle absoluutselt vastukarva on. Tavaliselt öeldakse siis kohe välja, mida tegelikult arvatakse. Heal juhul minnakse rahulikult lahku, ilma mingisuguse sõimuta, kuid vahel võib see päris keeruliseks ülesandeks osutuda, seega peaks enne mõtlema, kuidas seda kaaslasele rääkida.

Üheks halvimaks põhjuseks võib pidada truuduse murdmist. Pole mingi ime, kui keegi kedagi petab, paljud ei suuda oma kiusatustele vastu panna ja annavad lihtsalt alla. Sellised inimesed pole eriti kannatlikud, kuid kes teab, alati võidakse sellisest veast ka õppida- süümepiinad jäävad kummitama ning oma järgmises suhtes seda sama viga enam ei korrata.

Proovige rohkem partnerit austada ning tehke oma suhe võimalikult meeldivaks ja huvitavaks! Alati tasuks asju koos planeerida, et teisele mitte pettumust valmistada. Keskenduge väikestele detailidele, sest need võivad sind suhtes rõõmsaks teha ja meelde tuletada, miks üldse kohe alguses suhtesse astusid!