Alustan esmaspäevast. Tavaliselt antakse mu koolis esmaspäeviti suppi, kas siis kartuli-, makaroni- või boršisuppi. Kõige rohkem maitseb mulle boršisupp, sii saab alati ilusasti kõhu täis. Magustoiduks on tavaliselt küpsised mingi kisseliga. Supi ja magustoidu kõrvale saab võtta ka leiba ja saia.

Teisipäeval on meil koolis olnud alati praepäev. Ja praeks on siis kas hakklihakaste või kana. Magustoiduks on meil rosinakissell. See maitseb mulle väga, ma võiks isegi neid mitu tükki ära süüa. Ja joogiks on meil piim.

Kolmapäeval on meil taaskord supipäev. Harilikult antakse siis kapsasuppi, aga vahest on ka olnud hernesupp.  Aga ma ei nurise, sest söön mõlemat: nii herne- kui ka kapsasuppi. Magustoiduks on meil rullbiskviit.

Neljapäeval on meil vahelduseks taaskord praepäev ja siis on tavaliselt kana- või kalakaste ja kartulid koos kapsa-juurvilja salatiga. Ning joogiks on piim. Kõige rohkem saangi kõhu täis praepäevadel. Magustoiduks on neljapäeval jäätis. Ning sellest ei ütle naljalt meie koolis keegi ära, sest see nii hea asi.

Reedel on meil tavaliselt kas supp või siis makaronid hakklihaga. Joogiks on taaskord piim. Magustoiduks on reedeti kohuke või kook.

Oote ajal pakutakse meilesaiakesi, õunu, pirne ja kaalikaid.

Mina arvan, meie kooli toitudel pole häda midagi, need on väga head ja maitsvad. Ja olen tähele pannud, et iga aastaga lähevad meie koolis toidud aina paremaks ja paremaks. Peale selle on jälgitud, et toidud oleks mitmekülgsed.