Kõige tähtsam on uskuda oma heasse tervisesse. Olen kohanud inimesi, kes jagavad minuga arusaama, et mõned inimesed mõtlevad end haigeks. Negatiivsed mõtted ja halb tuju lasevadki haigused kergemini ligi. Tuleb olla terve ja tugev nii füüsiliselt kui ka vaimselt.

Platseeboefekt on võimas. Sul ei pea olema mingit kallist ravimit, mida arstid taevani kiitnud on või millel on kallis reklaamikampaania. Kõik mida vajad on usk. Usk, et see ravim, mida sa tarbid, teeb su terveks. Organism võitleb sedasi palju võimsamalt haiguse vastu.

Mina näiteks kasutan kapsast ja punase päevakübara tinktatuuri oma imeravimitena. Ma pole pikka aega haige olnud ja viimati kui olin, tegid minu imeravimid mu päevaga terveks. Järgmine hommik ärgates olin terve. Muidugi ei saa platseeboefektiga täiesti kõiki haigusi võita ja alati ei õnnestu see nii kergelt, aga uskuda tasub alati.

Tugeva tervise aluseks on ka mõistlik käitumine. Peale positiivse meeleolu pead sa ka korralikult vastavalt ilmale riietuma. Sallid kaela ja mütsid pähe kui tuul on. Veel pole suvi! Kevade ilm on salakaval. Sellepärast ongi nii palju viiruseid just kevadeti liikvel.

Toitu tervislikult, söö palju vitamiine, liigu rohkesti vabas õhus ja järgi neid kaht eelmist nippi ja sa oled terve kui purikas. Ma ei saa seda küll garanteerida, aga minu puhul see toimib. Soovin teile ilusat kevade jätku ja palju tervist!