Kuid ma olen need jutud ikka naljaks pööranud ning pole mingeid märke andnud, et sooviksin yhega neist käia nagu poisiga käiakse.

Nyyd suvel aga hakkasin märkama imelikke asju - alatihti hakkas kord yhel, kord teisel kiire kusagile ära minna, kui olime kokku saanud.

Nyyd on see asi juba lausa reeglipärane - yhel nädalal saan kokku yhega, teisel nädalal teisega neist poistest ning mõlemad pyyavad siis märgatavaid lähenemiskatseid yritada.

Kas on võimalik, et nad armukadetsevad teineteist kolmekesi koos olles ja et seda mitte taluda, on nad mind nagu ajaliselt ära jaganud? Milleni see viia võib ja kuidas peaksin käituma? Riinukas, 17.

Dr Noormann: Küllap see nii ongi. Nad on ilmselt omavahel nii head sõbrad, et rivaalitsedes kardavad sõprust kahjustada ja on ehk tõepoolest kokku leppinud mitte sinu jagamises, vaid püüavad valiku delegeerida sinule - et sinu käitumine või sõnad annaksid ühele neist oma eelistuse ning siis teine võiks seda otsust respekteerides kõrvale tõmbuda. Väga heade sõprade käitumises on see ikka kuigivõrd samamoodi olnud. Seda mängu edasi mängida on sinu poolt ohtlik - pole ju kindel, kuidas sinu tahtmatut käitumist üks või teine tõlgendada võib. Varjatud kaartidega mängides võid nagu muuseas küll viidata, et ei taha oma ellu paarisuhtesse seotust lubada näiteks enne, kui ... (kool on läbi, oled saanud 18seks või midagi taolist). Aga arvan, et targem on siiski mängida lahtiste kaartidega. Näiteks lüüa pall neile tagasi ja öelda, et pead sõprust väga oluliseks ega kavatsegi teha midagi sellist, mis teie sõpruskonna sõbrasuhteid võiks kahjustada. Öelda, et sa ei armasta neist kumbagi, on sama libe tee, kui öelda, et armastad mõlemat. Kõige selle juures on muidugi oluline, kas sa tõepoolest pole nende vahel juba valikut teinud.

Jaga
Kommentaarid