Me veetsime nii suurepäraselt aega, et ma armusin temasse. Samal ajal aga selle noormehega (A) käies hakkasin ma jälle ka oma eksiga (B) semmima, poisiga kelle olin maha jätnud. Ja siis tegin otsuse siiski selle uue noormehe (A) oma endise kuti (B) pärast maha jätta. Ja ma hakkasingi jälle oma endise kutiga käima.

Me jätkasime sealt kus pooleli jäime. Aga millegi pärast hakkasin mõni aeg hiljem ka noormehega (A) uuesti semmima. Kuid siis ükspäev ta lihtsalt lõpetas minuga suhtlemise. Kui üritasin välja uurida, et miks, siis sain sõimu, et olen lits.

Sellest päevast alates iga päev seda noormeest tänavapeal nähes tekib mul tahtmine nutta. Ma ei saa sellest üle, ma istun vahetunnis WC's ja nutan. Selle esimese kutiga (B), kellega algusest peale koos olen olnud, olen küll siiani suhtes. Meil saab täis 1 aasta ja 6 kuud, meil on kaugsuhe. Kuid seda noormeest (A) kõigele vaatamata unustada ei suuda. Maia, 15.

Dr Noormann: Nagu kogesid, veab selline tagavarasuhete variant ikka alt. Tunnetega mängimine ja püüd kahte lähisuhet korraga elus hoida, teeb kellelegi ikka haiget ja lõppeb krahhiga. Küllap kunagi ka sellele poisile, kellega praegu suhtled. Meie psüühika talub suhteid, mis on olnud, kuid lõppenud. Aga teist, paralleelsuhet, on meil raske taluda ja andestadagi armukadedusest rääkimata. Seda arvestades ma ei usu eriti, et seda reedetud suhet niisama lihtsalt taastada saab. Ole tulevikus oma tunnete ja selle objektide vastu ausam, muidu võid edaspidigi sõimamist kogeda ja hülgamisvalu tunda.

Jaga
Kommentaarid