Ta ignob mind ja ei tervita ega midagi — kõik oleks täpselt nagu me ei tunneks teineteist. Kas mu fb kirjadele ei vasta… Milles võib olla põhjus? Loodan et saate mind aidata, sest selline käitumine murrab lihtsalt muu südame. Ma Kas põhjus võib olla ka minus? Kuidas olukorda parandada? :( Kaktuzz, 16.

Dr Noormann: Kunagi, kui info oli aeglasem, väideti, et inimest tunned läbinisti alles siis, kui tead, mismoodi ta käitub hommikul, päeval, õhtul ja öösel. Ning ka siis, kui tead tema käitumist nii kevadel, suvel, sügisel ja talvel. Selle tarkuse praktiline sisu oli selles, et kaalukaid otsuseid — näiteks abiellumine — ei tohi teha, kui ei tunne kaaslast vähemalt aasta. Suhte tugevust kontrollitakse aja ja kilomeetritega. Kui pikem lahusolek ja kaugemal ning uues keskkonnas viibimine muudab inimese käitumist suhtes, pole see jätkamist väärt.

Peale selle reedab suhte tugevust veel ellu tekkinud rõõm ja mure, õnn ja õnnetus, rikkus ja vaesus, au ja häbi. Nii et teie suhte jahenemise põhjusi võib olla palju. Ei saa mitte jätta arvestamata ka sinu võimalikku käitumist. Kas suhtlesid temaga tema äraolekul? Millest rääkisite? Kui ei suhelnud, siis miks? Võib-olla ta ootas seda ja nägi sinu vaikimises sinu ignorantsust.

Kui ta suhtlemisest ja kontaktidest lihtsalt vaikides keeldub, on raske leida pragu, kustkaudu talle lähemale pääseda. Pead olema talle nähtav ja meeldivana nähtav, tähtpäevadel tervita teda — kui ta ka ei vasta, jõuavad need ikka temani ja oled tema jaoks olemas.

Jaga
Kommentaarid