Küsimus: Miks nii palju kingi?

Vastus: Kingad on nagu kommid, ainult et ilma kaloriteta. Üks eriti kuum kingapaar paneb meid tundma eriti seksikalt — nii oleme pikemad ja tugevamad ilma igasuguste äkkdieetideta. Uus ja uhke kingapaar aitab meil üle saada ükskõik millisest draamast, olgu see siis stress või valus lahkuminek. Kingad sobivad jalga peaaegu alati, ja kui ka ei mahu, siis ei pea me seepärast süümekaid tundma.

Küsimus: Miks naised jutustavad oma armuelust oma sõbrannale?

Vastus: Naised seedivad asju rääkides. Sõbrannaga arutades võime vajada kaastunnet, end lihtsalt tühjaks rääkida, nõu saada või kahjurõõmu tunda — me töötame oma kogemusi läbi neid arutades ja analüüsides. Mehed eelistavad oma probleemid lahja õllega kustutada, vaadates samal ajal vaikuses spordikanalit. Selline maailm juba kord on. Meil kõigil tuleb sellega leppida.

Küsimus: Vampiirid — kas tõesti?

Vastus: Vampiirid on meie jaoks “pahad poisid”, keda saab reformida kuulekateks meesteks. Naiste jaoks ei ole midagi atraktiivsemat kui pikaajaline taastusraviprojekt, mille käigus käsitlematud vampiirid meie omaks saavad. Teine pool vampiirivaimustusest on vereimemine, mis on otsene metafoor seksile. Vampiir haarab naise kaela, imeb seda seni, kuni naine ära kukub. Vampiiriromaanid on hea moodus lugeda seksist — nii ei pea me tunnistama, et tegelikult seksist loeme.

Küsimus: Kas te arvate, et me ei saa aru, et rinnahoidja sees padjakesed on?

Vastus: Siin vastus küsimusele, miks me padjakestega rinnahoidjat kanname — esiteks, need on tugevad ja tihked ja nii ei pea me kartma, et midagi läbi paistab. Teiseks, tugev rinnahoidja on piisavalt kindel koht, kuhu oma vara asetada. Mehed on loomulikult “aknašopingu” fännid — me teame, et kui oma väärtuslik vara letti panna, kulutate te raha. Selleks ajaks, kui see rinnahoidja ära tuleb, on ostu juba natuke hilja kahetseda.

Küsimus: Miks naised taluvad kõiki mehi rohkem kui oma meest?

Vastus: Päeva lõpuks on oluline teada, et peale minu on ka tema täiskasvanud inimene. Kui sõbrad teevad lolle nalju või hullavad niisama ringi, on see naljakas. Kui aga oma mees ilmutab eelkooliealise sündroomi, ei ole see enam nii naljakas. Asi on selles, et kõik, kust paistab meile rohkem tööd, tekitab stressi. Kui teil on ühel päeval koos lapsed, on hea teada, et lisaks põngerjatele on majas siiski kaks täiskasvanut.

Küsimus: Miks te ostate suure hunniku übertervislikku toitu, mida te ei kavatsegi süüa?

Vastus: Teatud toiduained on lihtsalt nii mõjusad, et juba ainuüksi nende korvi asetamine muudab meid tervislikumaks ja õnnelikumaks. Seega ei ole taolised ostud ainult raha raiskamine. Teiseks, kõrgete ideaalide omamine aitab hoiduda vaid kiirtoidul elamisest.

Küsimus: Aga suurus ju ikkagi loeb?

Vastus: Mehe ego suurus on pigem see, mille pärast muretsema peaks. Nagu peeniski, kui see on liiga suur, on see probleen.

Küsimus: Miks on naisi nii raske voodisse “rääkida”?

Vastus: Kõige olulisem, mida mehed võiksid siinkohal meeles pidada, on see, et “ära rääkimine” peaks algama vähemalt neli tundi varem. Alusta väikeste komplimentidega, ütle talle näiteks “sa oled lihtsalt maailma kuumim naine”. Seejärel vii nii muuseas prügikast välja. Kui sa pole eelnevat siiski piisavalt õigesti teinud, jätka kavalate komplimentidega ka voodis, näiteks: "Kuidas ma saaksin rahulikuks jääda, kui  sul on selline pesu seljas?” Kunagi ei tee paha ka massaaž, mida sa peaksid tegema oma kätega (mitte ainult peenisega). Sa peaksid oma pöidlad tema õlgadele suruma vähemalt kaheksaks minutiks

Küsimus: Miks te ei tunnista, et "Päevaraamat" (Notebook) on kehv film?

Vastus: Võlu peitub lihtsuses. Selles filmis ei tehta saladust ka inimeste vigadest, kuid kui koos olemise soov ja armastus on tugevam, kui vead, saab kõigest üle. Näed, ka sina saaksid vabalt olla unistusteemees!

Küsimus: Miks naised nii paljude asjade pärast stressavad?

Vastus: Esiteks on meil juba nii tugev surve olla kõikvõimas sugu. Sellele järgneb surve olla parim ema, kokk, teha karjääri ja olla selle kõige juures nooruslik. Ja sellega nimekiri veel ei piirdu — lisaks peab meil olema hobi, mis muudab meid ainulaadseks, et õhtusöögil tuttavatega särada saaksime. Kui me saaksime ühe omaduse meestelt valida, oleks selleks nende suurepärane võime end lihtsalt välja lülitada ning vaadata korvpalli või rahulikult baari minna. Meie mõtleme aga nii, et teen suurepärase õhtusöögi kasvõi väheste vahenditega, olen töö juures pisut kauem, et raport parem saaks, või jooksen kiiresti maniküüri. Me oleme nagu oravad rattas. Ja kõige selle tipuks ei tohiks meil olla stressi.