1. Lady Gaga kirjutas laulu "Telephone" Britney Spearsile, kuid Britney ütles sellest ära. Hiljem lindistas Gaga selle hoopis Beyoncé'ga ja sellest sai suur hitt.

2. Whitney Houstoni "How Will I Know" oli algselt mõeldud hoopis Janet Jacksonile.

3. Paljud oletavad, et Justin Timberlake'i "Rock Your Body" oli lihtsalt austusavaldus Michael Jacksonile. Tegelikult kirjutas The Neptunes selle loo Jacksoni viimase albumi "Invincible" jaoks.

4. Giorgio Moroder tahtis algselt, et "Call Me" salvestataks koostöös Stevie Nicksiga, kuid kuna naine ei olnud saadaval, siis lõpetas ta laulu Blondie'ga. Sellest sai number üks hitt.

5. TLC keeldus laulust "...Baby One More Time” ja Max Martin andis selle lõpuks Britney Spearsile.

6. Leona Lewis pidi algselt laulma laulu “We Found Love” ja salvestas juba ka demo, kuid lõpuks sai Rihanna selle endale.

7. David Bowie andis loo "Golden Years" Elvis Presleyle, kuid Prseley keeldus selle salvestamisest, mistõttu lõpetas see siiski Bowie käes.

8. Rihanna "Umbrella" kirjutas The-Dream and Tricky Stewart mõeldes Britney Spearsile, kuid viimase plaadifirma keeldus sellest.

9. Kõigepealt pakuti laulu “Toxic” Kylie Minogue'le, kuid lõpuks sai sellest hoopis Britney Spearsi hitt.

10. Chris Brown oli "Disturbia" kaasautor ja salvestas selle loo, kuid hiljem leidis, et see lugu sobib rohkem naislauljale, nii et ta andis selle Rihannale.

Allikas: Buzzfeed.com