1. Temperamente lahe naine Tallinnast soovib leida tõsist alkoholiga mitteliialdavat meest aastates 70+, kellega koos võiksime taandada elu keerulised probleemid reeglile: lihtne on suures, suur on lihtsuses.

2. Tutvun ausa üksiku üle 70aastase supermehega, kes omab teotahet ja on elujaatav, arvestav ja arukas.

3. 59aastane lesknaine Tallinnast soovib leida sobivas vanuses härrasmeest, kes ei oleks viinaga sinapeal ja peaks lugu ka romantikast.

4. Trullakas kena 56aastane lesknaine otsib oma ellu toredat meessõpra-armukest.

5. Pikkade juustega kena abielunaine otsib kuni 50aastast armukest, et korra-paar nädalas kohtuda. Sponsorit ei vaja ja ise ka ei hakka!

6. 51aastane nooruslik lesknaine soovib tutvuda aadamapojaga, kes ei ole veel unustanud, milline väärtus on ühel kallistusel ja südamest tulnud heal sõnal.

7. Aus majanduslikult kindlustatud puhtust armastav südamlik naine soovib tutvuda soliidse haritud majanduslikult kindlustatud pikema impotentse mehega.

8. 53aastane tasakaalukas naine, kes armastab vahel pidu panna ja väljas käia, soovib tutvuda mehega, kes seksi armastab.

9. 69aastane hella hinge ja sooja südamega optimistlik ümmargune proua Pärnumaa kirdeosast soovib tutvuda härraga 70 ümber, kes suhtub alkoholi eitavalt.

10. Mõistetamatul põhjusel kinnipidamisasutuses viibiv igati normaalne 40aastane naine soovib tutvuda kena intelligentse majanduslikult kindlustatud kuni 50aastase mehega, et edaspidi elus koos edasi minna.

11. 51aastane nooruslik ja lõbus naine Tallinnast sooviks tutvuda mehega kuni 55a , kes võtab elu rahulikult ja oskab vahest ka lihtsalt vaikida.

12. Vaba Pärnu naine tutvub oma elamisega Pärnu mehega regulaarseks kohtumiseks 2-3 korda nädalas. Sul võiks olla nii pikkust, laiust kui tarkust.

13. 52aastane väikest kasvu naine Virumaalt, rinnakas-volüümikas, soovib oma ellu ühte mõnusat härrasmeest, kellega sobivusel luua püsisõbrasuhe.

14. Nais läänlane. Kasvatan kahte last. Esialgu sõpra, pärast vaatab, mis edasi saab.

15. 58aastane üksi elav täidlaselt sale lesknaine soovib leida sõpra, kellega aeg-ajalt kohtuda ja midagi toredat ette võtta. Suitsu ja viinalembelised - ärge tülitage!

16. 62aastane sale, seksikas töötav pensionär, kes meeleldi kohtuks sinuga.

17. 53-63aastane endast lugupidav meesterahvas, kui otsid naist mitte töömesilast, siis ootan sinult teateid sinust ning rõõmudeküllast kohtumist.

18. Kui oled pikka kasvu, näed välja nooruslikult kena, seksikas, oled sõbralik, siis võid olla sina see, kes mu 3 kadunud asja üles leiab.

19. Lugupeetud seitsmekümnendates aastates muhe ja südamlik mees, nii lähemegi kahekesi lihtviisil vastu uutele põnevatele projektidele, kui teed pöördumise elurõõmsale lahedasti lävivale pealinna prouale.

20. Kui sa pead kaubanduslikust välimusest olulisemaks nooruslikku särtsu ja pealehakkamist, ausust ja lugupidamist, armastust ja lugupidamist, ning usud, et elu on võimalik ka väljaspool Tallinna, siis oled just sina see, keda otsin.

Allikas: Nelli Teataja