Tuntud Hollywoodi näitleja Jared Leto eestvedamisel tegutsev Thirty Seconds To Mars on üle maailma müünud rohkem kui 5 miljonit albumit ning bändi varamusse kuuluvad muuhulgas hitid "Closer To The Edge", "The Kill", "A Beautiful Lie", "From Yesterday" jpt. Piletid tänavuse suve suurkontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Iiris lausus, et oli väga põnevil kui kuulis uudist, et Thirty Seconds To Mars on tema valinud üheks soojendusartistiks Tallinna kontserdile. "See saab olema mu suurima auditooriumiga kontsert, siiani on selleks olnud Riias esinemine koos Instrumentiga," lausus Iiris. "Olen kursis ka Thirty Seconds To Marsi tegemistega ja viimase albumi põhjal peaks tulema selline eepiline kontsert. Kindlasti elamus omaette."

Tänaseks maailma rockbändide tippu kuuluv Thirty Seconds to Mars moodustati 1995. aastal nn. pereprojektina näitleja, kitarristi, laulja ja helilooja Jared Leto ning tema trummarist venna Shannoni poolt. Pärast koostööd mitmete erinevate kitarristidega löödi käed tänaseni bändis püsiva Tomo Miličević'iga.

Von Hertzen Brothers

Von Hertzen Brothers on Soome progressiivne rokkbänd, mis koosneb kolmest Von Hertzeni vennast, kes on kõik teinud eduka muusiku karjääri juba teistes Soome bändides. Vennad, keda on tugevalt mõjutanud näiteks Led Zeppelin, Deep Purple ja Pink Floyd, on oma bändiga vallutanud Soome edetabelid albumitega "Approach" ning "Love Remains The Same" ja korjanud Soome muusikaauhindasid näiteks parima rokkplaadi kategoorias. Lisaks austavale fännide hulgale kodumaal, suureneb Von Herzeni vendade tuntus ka Kesk-Euroopas ja Inglismaal, millele andis olulise tõuke üles astumine 2008. aastal Roskilde festivalil. Selleks suveks on bänd kutsutud Londoni High Voltage festivalile. Von Hertzen Brothers andis käesoleva aasta märtsis välja neljanda stuudioalbumi pealkirjaga "Stars Aligned". Album tõusis juba esimesel nädalal Soome albumiedetabeli tippu.

Iiris

2010. aasta Tallinn Music Week festivalilt tuule tiibadesse kogunud ja Skype «Go Change The World» auhinna pälvinud IIRIS on viimase 12 kuu jooksul kinnitanud, et ta on artist, kellega peab tulevikus arvestama - esinemised showcase festivalidel Popkomm (Saksamaa), Musiikki & Media (Soome) ja The Great Escape (Inglismaa) on pannud inimesi kuulatama üle kogu maailma. Aasta algul valiti Iiris MTV Iggy blogi nädala artistiks, muuhulgas kirjutati järgmist: «Väga üksikutel artistidel on olemas see "midagi". Kui päris aus olla siis ma ei teadnud enne mida see müstiline "midagi" tähendab, kuni ma kuulasin Iirist. Temas on olemas eklektilisus, innovatsioon, popilik sound ja imearmas imago, mis tähendab vaid seda, et talle on avatud kõik teed saamaks tõelisega megastaariks." Tänavuseks aastaks on IIRIS kinnitatud juba ka mitmetele festivalidele Prantsusmaal, Poolas, Soomes, Venemaal ja Lätis.

LCMDF

LCMDF esindab soome uue laine popmuusikat, mille piir pole ainult Soome, vaid moodne ajakohase sõnumi levitamine üle kogu maailma. Bänd on debüüdiga loonud täiesti omaette plahvatusliku popmaailma. Debüütalbumil "Love & Nature" on mõjutusi artistidelt Björk, Happy Mondays, Neneh Cherry, M.I.A, Metronomy ja Roisin Murphy. Sõnadeks on lood frustratsioonist, armastusest ja sõprusest. Albumi kaks esimest singlit olid "Gandhi" ja "Future Me", mis mõlemad said suurepärase vastuvõtu osaliseks nii Inglismaal kui Saksamaal.

Piletid Thirty Seconds To Marsi kontserdile hinnaga 35 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. 21. juunil avatakse väravad kell 17.00.