1. Need tüütud putukad


Sääsed, parmud, herilased ja mesilased. No lihtsalt õudne! Palaval ja kuumal suvepäeval või õhtusel mõnusal koosviibimisel on nad tõeliselt tüütud külalised.

2. Kõige pärast stressamine


Kas ja kuidas sa ikkagi oma ujumisriietes välja näed? Elad korteris ja kahetsed, et sinu perel pole maja, kus saaks korralikke aiapidusid korraldada? Facebookis käib sõpruskonnas tihe rebimine, kelle suvised reisipildid saavad kõige rohkem laike? - kõik need küsimused võivad sinust teha tõeliselt kuuma (stressimeetri skaalal) tüdruku.

3. Sa ei näe oma silmarõõmu

Suvine koolivaheaeg on iga noore suurim unistus, aga vahel võivad need 90 päeva venida nagu tigu. Eriti veel siis, kui koolist pärit silmarõõm on nüüd kättesaamatus kauguses. Päevad venivad ja alles septembris näed sa teda taas. Kindlasti oled sa tema järel nuhkinud Snapchatis ja Instagramis, aga see pole ju see. Konutad vihmasel suvepäeval diivanil ja unistad temast. Milline on tema uus soeng või kas teil satuvad mõned tunnid olema kõrvalklassides? Usu, selliste mõtetega on keeruline võidelda. Ära muretse, üle poole ajast on juba möödas ja september pole enam kaugel!

4. Unetud ja palavad ööd

Kõik uksed ja aknad on lahti, aga mitte miski ei tapa kuumust ja palavust. Soe ja niiske öö on kutse putukatele. Vähe sellest, et nad piirduks lihtsalt aknast sisse ronimisega, nad piinavad sind ka sinu mõnusas voodis. Kuumusele ei aita leevendust tuua isegi kõige külmem dušš, mille oma elu jooksul oled võtnud.

5. Hüljatud sünnipäev

Vaatame kurvale faktile otsa: suvised sünnipäevad on lose-lose variant. See on kaotus nii kutsujale kui ka kutsututele. Kõik need suvised festivalid, rannapeod, perepuhkused- ja reisid on segavaks faktoriks, sest just nende ürituste pärast ei tule sinu bestikad sinu ägedale sünnipäevapeole. Vähe sellest, ka sina ise tunned neist oma tähtsal päeval puudust!

6. Hullutavad sugulased

Muidugi me jumaldame oma õdesid-vendi, aga vajame ka rahu ja vaikust. Kahjuks on suvi see aeg, kui nii sinul kui su õel-vennal on samal ajal koolivaheaeg ja ninapidi koos olles on tülid kergesti tulema. Vaidlused tulevad sellest, kes mida televiisorist vaadata tahab; kes saab kodust lauaarvutit kauem kasutada või kellel on ikkagi eelõigus ära süüa sügavkülmas olev viimane pizza. Kahjuks ei saa sugulasi valida, seega kannata see kolm kuud ära!

Allikas: www.sweetyhigh.com