1. 75 väikest madu

Stockholmis üritas naine lennukile smuugeldada 75 väikest maopoega. Mis oli parim paik nende peitmiseks? Naise seljas olev rinnahoidja! Kavalpea reetis ennast turvatöötajatele, kui sügas kogu aeg oma rindu.

2. Pärdik

Virginias asuvasse kohtuhoonesse saabus ülekuulamisele naine, kes täitis parasjagu perekondlikke teemasid puudutavaid dokumente, kui tõmbas rinnahoidjast välja oma 7-aastase "tütre" Cara, kelle näol oli tegu marmosetiga.

3. Kokaiiniga täidetud rinnaimplantaadid

Kui rinnad koosnevad rohkem kui kilost kokaiinist, siis on miskit mäda.

Turvatöötajad küsitlesid naist, kes reisis Kolumbiast, Bogotast Barcelonasse. Tegu oli rutiinse protseduuriga, kuid naisel nappis vastuseid ja nii avastati verised haavad tema rindadelt. Naine transporditi haiglasse, kus tuvastati, et tema rinnaimplantaatides on 1,38 kilogrammi kokaiini.

4. Kakaduud

Kakaduud võib olla ju keeruline rinnahoidjasse pista, kuid tema munadega on teine lugu. Kakaduu mune transporditi 1996. aastal Suurbritanniast Austraaliasse. Kogu smuugeldajate ring paljastati, kakaduud koorusid munast ja kõik elasid õnnelikult edasi (välja arvatud smuugeldajad ilmselt -toim.).

5. Iguaan

Inglismaal üritas vene rahvusest naine rinnahoidjas iguaani transportida, kuid turvatöötajad avastasid tema plaani. Naisele süüdistust ei esitatud ja iguaani adopteeris loomaaed.

6. 1,8 miljonit dollarit

Californias jäädvustas valvekaamera Rialto kooli raamatupidaja Judith Oakesi, kui naine oma rinnahoidjasse raha pistis. Kui esialgu võib kahelda, et kui palju seda raha sinna ikka mahub, siis...trummipõrin... aastate jooksul 1,8 miljonit dollarit!

Allikas: Oddee.com