"Jätsin auto kohe seisma ja jooksin laste juurde. Väiksem poistest oli pikali pori sees ja kaks suuremat seisid tema kohal ja naersid," kirjutab oma postituses Kairit, kelle sekkumine kiusajaid ära ei ehmatanud.

"Tõstsin väikese porise poisi maast üles ja ajasin suuremad ära. Mind pani hämmastama, et neil puudus igasugune hirm minu kui täiskasvanu ees. Lahkudes nad veel naersid ja hüüdsid midagi. Viisin väikese poisi enda auto juurde ja puhastasin porist ning üritasin last rahustada," ei jäänud Kairit olukorras tuimaks pealtvaatajaks.

Naine ei julgenud võõrast last esialgu enda autosse viia. Lapsel oli mobiiliaku tühi ja seetõttu polnud võimalik ka kiusatud poisi emale helistada. Kui laps oli rahunenud, suutis ta meelde tuletada oma isa numbri, kellele Kairit ka kohe helistas ja juhtunust rääkis.

Kairit pakkus, et viib lapse koju, kuid isa tahtis lapsele ise järgi tulla. Nii sõideti isale Statoili vastu.

Kairit kirjutas: "Isa oodates vestlesin lapsega ja selgus, et selline kiusamine toimub iga päev. Poiss oli alles eelmine kuu saanud 7-aastaseks ja käib esimeses klassis. Kui hirmus võib küll see ühele väikesele lapsele olla!?"

Poiss ütles, et suuremad olid ta pead vastu aknaklaas tagunud. Kiusajateks olid mõned aastad vanemad sama kooli poisid.

"Mis küll paneb ühed väikesed lapsed selliselt käituma? Väga eredalt on ju veel meeles viimane koolikiusamise video. Kas see on nende laste tulevik?" küsib Kairit.

Siis saabus lapse isa, kes oli endast väljas ja lubas nende poiste vanemad üles otsida.