Copley tegi oma kuulsaima rolli mängides Wikust filmis “District 9”. Kuid ta ei olnud näitleja, vähemalt mitte elukutseline. Ta oli lihtsalt lavastaja parim sõber, mistõttu ta selle rolli saigi. Idee poolest tegi ta oma hämmastava etteaste filmis tänu sellele, et mängis lihtsalt iseennast ja improviseeris võttel iga lauset, mis ta suust tuli.

Kuid Copley eluunistus ei olnud näidelda kultuslikus ulmefilmis. Lapsena oli tal teistsugune kinnisidee: A-Rühm. Kui sa ei kasvanud üles 80ndatel, siis on raske mõista, kui suurt rolli see seriaal mängis. Loomulikult viis Copley oma vaimustuse A-Rühmast hoopis uuele tasemele. Koolis moodustas ta mänguväljakul koos sõpradega oma A-Rühma, kellega nad võitsid oma rivaali, teistest lastest koosnevat A-Rühma, kelle nad siis kaotuse märgiks B-Rühmaks alandasid.

Lõpuks sai seriaal läbi ja see kuulutati “üheks nendeks piinlikeks 80ndate asjadeks”. Ja nagu teisedki lapsed, pidi Copley suureks kasvama. Kuid erinevalt teistest lastest, sattus ta 30 miljoni dollarilise ulmefilmi peaossa ("District 9" -toim.).

Igatahes kuulis Copley “District 9” promotuuri ajal, et Hollywood väntab A-Rühmast uut versiooni, millel on vägagi kopsakas eelarve.  Ja neil ei olnud veel Copley lemmikrolli, Howling Mad Murdocki jaoks osatäitjat.

Copley teadis, et tema lapsepõlve mina lendaks ajas edasi ja annaks talle jalaga munadesse, kui ta seda rolli ei saaks.

Niisiis tegi ta seda, mida ta viimased paar kuud ("District 9" võtetel-toim.) nagunii teinud oli — ta improviseeris. Ta kutsus välja oma lapsepõlve meisterliku kangelase, kelle abil Murdockit kehastada. Salvestas hotellitoas esinemisproovi, mis seisnes põhiliselt selles, et tema oli Murdock ja jauras koos enda nähtamatu koeraga ringi. Tema portreeritud Murdock ei läinud isegi kokku sellega, mida juhend ette nägi. Kuid kui Dwight Schultz, näitleja, kes originaalseriaalis Murdockit kehastas, seda etteastet nägi, siis naeris ta pisarateni.  Schultz nõudis, et Sharlto Copley saaks rolli omale.

Ja ta saigi. Ja just sellepärast oligi ta selles nii fantastiline. Ta oli peaaegu et sündinud selle jaoks.

Allikas: cracked.com

Nostalgitse!