1. Ma arvan, et lõhna kinkides ei saa kunagi puusse panna, kuna head lõhna on alati vaja. Ole lihtsalt kindel, et talle just see lõhn meeldib.

2. Ilmselt meeldib enamikule poistele/meestele autodega sõita, kuid kuna maanteel väga kiirendusvõistlusi korraldada ei tohi, siis on minu arust näiteks suurepärane idee ta Audrusse Auto24 ringrajale viia! Sellise paketi saab osta näiteks kingitus.ee leheküljelt SIIN!

3. Stiilsed kellad meeldivad ilmselt igale mehele ning minu arvates kaunistab kena kell meest alati. Selle muheda kella leidsin näiteks Siisonist SIIT!

4. Riideid on koguaeg tarvis. Näiteks tean, et minu kallimal on hetkel vaja kampsunit, siis miks mitte teda ise üllatada ja talle see kinkida? Ja kuna ise tehtud kingitused on kõige armsamad, siis võiks ju ka ise näiteks kudumise meelde tuletada ning mehe soojas hoidmiseks talle kindad või salli kududa.

5. Väga armas viis rohkem oma aega ja vaeva kingitusse panna on talle tema lemmik sööki valmistada. Kas sulle näiteks ei meeldiks, kui sa koju tuleksid ja laud oleks kaetud su lemmikroogadega? :)

6. Hea raamat on alati üks väga tänuväärne kingitus, ükskõik, kellele kingitust teed. Mina arvan, et pole inimest, kellele ei meeldi raamatud, vaid need inimesed, kes nii arvavad, pole lihtsalt veel leidnud seda õiget raamatut, mis neid lugemisse armuma paneks.

7. Muusikat armastab kuulata igaüks. Kui mees, kellele kingitust teed pole suurim plaadi kuulaja, võid ju talle näiteks Spotify Premiumi tellida või iTunesi kinkekaardi kinkida. Ja ise tehtud plaat on ka väga personaalne kingitus, kuhu peale võiksid panna kõik teie/tema lemmikud laulud.

8. Reisida meeldib kõigile ning kui oleks vähegi aega ja raha, üllataks ma kõigi häid sõpru koguaeg ühisreisidega. :) Kuhugi ligidale (näiteks Soome) pole kindlasti ülemäära kallis, kui veab, saad edasi-tagasi otsa 15 euroga.

Kuid kuna kõik inimesed on erinevad, siis kõige personaalsemad kingiideed saab ju kindlasti oma sõpra kuulates. Ole alati tähelepanelik ning jäta meelde, kui ta mainib näiteks ühel päeval, et tal läks midagi katki ja räägib uue soetamisest. Üksteise kuulamine ja soovidega arvestamine on väga oluline. Seda kinnitab ka minu kallim, et kui vähegi pingutada ja rohkem üksteise soove tähele panna, saad kindlasti ühel hetkel hea kingiidee!