Programmi jooksul kohtutakse neljal korral. Esimesel koosviibimisel saadakse teada tervisliku toitumise põhitõdedest, millest tuleb rääkima toitumisterapeut Siret Saarsalu, liikuva eluviisi tähtsuse teemal jätkab tervisespordi koolitaja Virgo Neeme. Päeva lõppedes valmistatakse maitsev ja tervislik õhtusöök koos Taigo Lepikuga, kes on ka Swisshotelli tippkokk. Koolituspäev lõpeb õhtusöögiga, mida ühiselt valmistati.

Järgneval kohtumisel, mis leiab aset neljapäeval, toimub tervisliku toidu valmistamise töötuba ja ühine õhtusöök.

Kolmandal, pikemal, koolituspäeval 26. oktoobril on teemaks valmis fabrikaadid ning arutletakse kodus valmistatud toidu tähtsuse üle. Seda vestlusringi viib läbi toitumisnõustaja, toidutehnoloog ja koolitaja Ene Mägi. Päeva teisel poolel juhib Toitumisteraapia Assotsiatsiooni tegevliige Erle Jõema arutelu toitumishäirete teemal. Nii nagu ka esimesel koolituspäeval, toimub ka kolmanda projektipäeva lõppedes maitsva ja tervisliku õhtusöögi valmistamine ning nautimine koos Taigo Lepikuga.

Viimasel kohtumisel, 31. oktoobril, valmistatakse taas töötoas tervislikku toitu, päev lõpetatakse ühise õhtusöögiga. Kahel pikal koolituspäeval toimub ka oma ala professionaaliga laua katmise töötuba.

"Nähes tänapäeva noorte toitumisharjumusi ja istuvat eluviisi, sain innustust, et sellisel teemal projekti kirjutada. Loodan, et noortele suunatud programmi lõppedes on osalejad omandanud oskusi toidu valmistamise valdkonnas ning teavad, kuidas teha tervislikke valikuid," ütleb Kristiine noortekeskuse noorsootöötaja Siret Rätsep.

Projekt on TASUTA ning mõeldud noortele vanuses 12 – 16 eluaastat, kuid registreeruda võivad ka nooremad või vanemad huvilised. Esimesele kohtumis­korra­le saab registreeruda kuni 4. oktoobrini ning järgmistele kohtumistele oktoobrikuu jooksul.