Suvi saab alati liiga ruttu otsa! Pole nagu eriti nautima hakanudki. Oleks tahtnud veel ujuda, veel päikest võtta, veel sõpradega lõbutseda, reisida. Nüüd aga jääb mul üle vaid neid viimseid nädalaid nautida, mis jäänud on.

Kooliminek tekitab minus ühtaegu nii kurbust kui ka rõõmu. Kurbust seetõttu, et algab jälle pidev õppimine, lugemine, stress, vaidlemine, rutiin. Minu jaoks on neist kõige hullem just rutiin. Hommikul kooli, istun tundides, koju, söön, muusikakooli, koju, söön, õpin ja välja. See ajab hulluks!

Samuti lähen nüüd suurde majja, mis on samuti paras närvikõdi. Rõõmsaks teeb aga see, et näen tohutul hulgal lahedaid noori, keda terve suve kohanud pole! Mõnele lähedasemale, keda samuti näha pole juhtunud, on tõesti palju oma suveseiklustest rääkida! Lisaks veel mõned lemmiktunnid ja mõningad toredad õpetajad.

Aga mis seal ikka, koolini on ju veel aega! Seni tuleb nautida, ujuda, jäätist süüa ja maiustusi näksida ning seda kõike päevast-päeva korrata. Mina igatahes kavatsen kooli minnes olla rõõmus, enegiline, puhanud ja eelkõige päevitunud.