Taanis Roskilde linnas sündinud modelli vanemad on mõlemad kohtunikud, mis on kohati irooniline, kuna vastandub tema mässumeelsele esmamuljele. Freja iseloomustab ennast, kui poisilikku tüdrukut, kes väiksena eelistas nukkudega mängimisele ronimist ja mägirattaga sõitmist.

Tundub nagu oleks Freja modelliks sündinud, sest juba 12 aastasena oli ta 179cm pikk. Modellikarjäärile ei olnud ta kunagi varem mõelnud, kuid 17-aastasena avastati ta Copenhagenis IMG agendi poolt ning järgneval aastal avas ta juba MiuMiu sügis-talve kollektsiooni ning järgnesid Prada ja Louis Vuitton’i runway’d.

Freja isikupära

Freja ei ole kindlasti tüüpiline modell. Arvatakse, et disainerid eelistavad nö. puhast lõuendit ning tätoveeringud tulevad modellile pigem kahjuks kui kasuks. Mässumeelne Freja on ennast ehtinud juba ligi 16 erineva tätoveeringuga.

Freja juures ongi kõige imetlusväärsem just tema enesekindlus ja mässumeelne hoiak. Disainerid näevad temas modernselt androgüünset naist, kellest kumab ka naiselikkust.

Tihti kiputakse Frejat seostama ainult maskuliinsema poolega, kuid hea näide on kas või 2010 kevad-suve Chaneli show, kus Freja andis veelgi enam aimu oma naiselikust poolest.

Erinevalt paljudest modellidest on androgüünne iludus ka andekas muusik. Ta on suur Led Zeppelini ja The Rolling Stones’I fänn ning mängib ise nii trumme, klaverit, kui kitarri.

Ma arvan, et Freja on modellimaailmas tippu viinud tema oskus jääda iseendaks. Kui disainerid teda palkavad, teavad nad täpselt, mida nad saavad, igast Freja photoshoodist õhkub tema isikupära ja julgust.

Tal on väga võimas look, kuid eelkõige loeb oskus seda enda kasuks tööle panna, millega modell on ilmselgelt väga hästi hakkama saanud. Ta tegutseb hetkel küll põhiliselt New Yorgis, kui plaanib naaseda oma kodumaale Taani, kus ta hiljuti ka endale maja soetas. Selles pole küsimustki, kas Freja on üks 21. sajandi meeldejäävamaid modelle.