Saabuv kevad aitab leida endas sisemise lõvi või mõne muu jõulise looma, kandes loomaprindiga trenchcoat mantleid. Ideaalne kombinatsioon sünnib, kui kanda mantli all liibuvaid, teksalõikelisi pükse.

Naiselikkus ja elegantsus on seegi hooaeg kodeeritud Basioni kollektsiooni. Klassikaline stiil on ajatu võtmetrend moemaailmas, mis on seekord vürtsitatud erksate värvidega, et toita oma talveunest ärganud meelt. Kergus ja õrnus on sümbioosis, mis on esindatud just lendlevates suvekleitides, et tunda end iluetalonina. Missid proovisid kollektsiooni selga ning parimad outfitid jäädvustati ka fotodega.

Peale sellist julget ja naiselikkusest pakatavat trenditutvustust kinkis Bastion kõigile 10-le neiule kleidid, mida nad kannavad zürii eelkohtumisel ning 13.aprillil toimuval lõppvõistluse afterpartyl ööklubis Madhouse, kus esineb ka aasta meesartist Ott Lepland.

Neiud said kingituseks just kleidid, sest iga naise kevad algab kleidi ostuga!

Bastionist leiab kleidid, mis kehastavad uut värvigamma kooslust – colour- block. Uudseid lõikelahendusi on julgelt kasutatud kontorikleitidel, mille looki saab täiendada moodsa nahkvöö või ilunõelaga. Materjalidest on kasutatud nii basic kangaid, lendlevaid õhulisi materjale kui ka trikotaaži. Uus idee maailmalavadelt – põlvedeni ulatuv šikilt mustaga kombineeritud beež särkpluuskleit on ka Bastioni disainereid inspireerinud. Sellegipoolest Bastion ei hülga oma ajatut klassikalist joont, mis on uuenduseks vürtsitatud värkse värvivalikuga.