Maailma populaarseimate artistide hulka kuuluv Beyoncé avaldab 29. juunil oodatud albumi nimega 4. Albumi nimi tähendab stuudioalbumi järjekorranumbrit, kuid samal ajal on ka Beyoncé´i sünnikuupäev. Laulajatari fännid on juba üle aasta soovinud, et lauljatar uue albumi oma õnnenumbri järgi nimetaks, seega on nimi ühtlasi kingitus ka kõigile artisti fännidele.


Uus stuudioplaat nimega 4 on salvestatud 2010. aasta kevadest kuni 2011. aasta kevadeni, mil Beyoncé peale pika tuuri lõppu stuudiosse maabus. Lauljatar räägib, et inspiratsiooni uue albumi materjaliks sai ta väga lihtsatest asjadest nagu näiteks igasuguse lemmikmuusika kuulamisest.


Tänasest saab esmakordselt näha Beyoncé´i uut muusikavideot Run The World (Girls), videot saab vaadata lauljatari
. Switchi ja Shea Taylori produtseeritud ning The Dreami poolt kirjutatud loo video filmiti mõned nädalad tagasi Los Angelesi ja Mojave tühermaadel, peaosades teiste seas 200 tantsijat ja eksootilised loomad.

Video valmis Francis Lawrence´i käe all, kes muuhulgas tuntud videotga Lady Gaga Bad Romance  ja Justin Timberlake Cry Me A River ning just kinoekraanidele tulnud filmiga Water For Elephants (Vesi Elevantidele).
 
Sel pühapäeval toimuval Billboard 2011 galal autasustatakse Beyoncé'i Billboard Millenium Award auhinnaga. Auhind antakse välja avaldamaks tunnustust laulja, näitleja ja stiili-ikoonina tuntud artisti saaavutustele, alates kärjääri algusest ansamblis Destiny´s Child, kasvamisest edukaks sooloartitiks ning lõpetades muusikamaailma oluliseks mõjutajaks olemisega.