Südasuvel Lainela Puhkekeskuses toimuv noortelaager Camp of Hip-Hop on suunatud 7-13-aastastele eesti, vene ja inglise keelt kõnelevatele noortele. Kuna laager on rahvusvaheline, on üks põhilisi eesmärke eri kultuuri ja päritoluga noorte tutvustamine üksteisele. Laagri teine eesmärk on õpetada noori meeskonnas töötama. Erinevates võistkondades saavad noored lahendada ülesandeid, osaleda põnevates mängudes ja erinevatel atraktsioonidel. Laagri tulemusel oskavad noored olla tolerantsemad ja hoolivamad erinevate eakaaslaste suhtes.

Laagri programm on väga mitmekülgne ja huvitav. Camp of Hip-Hop noortelaagri tegevused keskenduvad tänavakultuuri erinevatele elementidele. Nädala jooksul tutvustavad JJ-Street Tantsukooli treenerid kuut erinevat tänavatantsustiili. Tantsulistes töötubades õpivad noored lisaks sammudele ka vastava riietuse või muusika eripära ning ajalugu. Töötoad annavad ülevaate olulisematest tegijatest Euroopas ja maailmas. Lisaks tantsimisele saavad noored näidata oma parimaid seiklemisoskusi, ronida Skypark atraktsioonidel, ise riideid kujundada, olla DJ ning osaleda võimsal moeshowl. Laagri lõpus esinevad kõik osalejad oma vanematele ja sõpradele või tuttavatele suurejoonelise tantsukavaga.

Camp of Hip-Hop noortelaagris tegelevad lastega professionaalse koolituse läbinud kasvatajad. Noorte üllatuseks on kutsutud ka staarkülalised ja eksperdid. Terve nädala jooksul on laagris kohal Swedbanki maskott Kärp, kes koos noortega erinevaid ülesandeid lahendab ja energiat üleval hoiab. Lisaks tuleb laagrisse esinema klounide showgrupp, kes naerutab noori oma tantsusammude ja teiste põnevate oskustega. Noortelaagris Camp of Hip-Hop on tagatud turvalisus ja hea järelvalve ning kohal on meditsiinitöötajad. Noored saavad ennast tunda kindlalt ja mugavalt Eesti ühes kaunimas looduspaigas.

Suvi on laagrite jaoks parim aeg ning Camp of Hip-Hop noortelaager ühendab endas kasulikud teadmised ning põneva programmi. Rohkem infot leiab Camp of Hip-Hop kodulehelt või Facebookist.