Uustuus.ee blogipidaja Helene Vetik rõhutab, et blogimist tuleks alustada vaid siis, kui sul on nii suur soov midagi jagada, et seda enam endas hoida ei saa.

Anna Elisabeth Vaher, kes peab omanimelist ilublogi annaelisabeth.net soovitab algajal blogijal esmalt panna rõhku blogi välimusele. “Tee ilus disain ja pildid ning pööra tähelepanu õigekeelele — esmamulje on väga-väga tähtis!” rõhutab Lindexi ja Seppelä pressijuht Eestis ametit pidav neiu ning lisab, et just kvaliteetne sisu, regulaarsed postitused ja aktiivne jagamine on need, mis lugejaskonda kasvatavad ja hoiavad.

Anni Jürgenson, kes mitmekesistab Eesti blogimaastikku aadressil stylehurricane.blogspot.com, soovitab alati kaamerat kaasas kanda ja meeled avatud hoida, et igapäevaselt märgata, kas tegu võiks olla potentsiaalse blogimaterjaliga.

Loomulikult poputavad kõik blogijad oma lugejaid ka lahedate auhindadega, kuid ikka sellistega, mida ka ise hinnatakse, sest blogi kvaliteedi hoidmise nimel ei soovi nad firmadele lihtsalt reklaami teha ja lugejatele suvalisi asju jagada.

Loe rohkem maikuu Cosmopolitanist!