Kolm põhilist erinevust võrreldes praegusega DELFI esilehega on:

  1. rohkem pilte ja visuaalselt atraktiivsem
  2. uudisvoog kulgeb ilma kindlal kohal olevate plokkideta ülalt alla ja ei pea teadma, kust mingit uudist otsida
  3. uudisvoos on kõrgema tähtsusega olulised, populaarsed ja meelelahutuslikuma sisuga uudised

Delfi2.ee on valminud just noortelt kasutajatelt saadud tagasiside põhjal, kes on öelnud, et eelistavad rohkem pilte, meelelahutust ja populaarsemat kraami. Seetõttu loodame, et värske versioon läheb peale just noortele.

Oma ülesehituselt jooksevad Delfi2.ee lehel kõik uudised ühes voos. DELFI traditsioonilisel esilehel peab inimene endale rohkem teadvustama, kust ja millisest rubriigist ta mingit infot võiks otsida. Delfi2.ee lehel on uudiste valik lihtsam ja intuitiivsem ning populaarsemad uudised on paremini välja toodud. Delfi2.ee lehel saab kanalite valikut teha üleval päises asuvas navigatsioonis. Delfi2.ee päis on täpselt sama, mis DELFIS läbivalt. Samas on uus Delfi2.ee veebilehe jalus. Kes varem ei ole avastanud, siis vaadake üle, seal on alati värske info hetkel telekas käivatest saadetest ning hulk vajalikke linke.

Uudsena on Delfi2.ee lehel artiklipildil ka märge, millisest kanalist on uudis pärit.

Uus on ainult esileht - kõik lingid artiklitele viivad kasutajad täpselt samasse kohta, kus tavalise esilehe pealkirjade lingid. Seega Delfi2.ee lehekülg pakub vaid teistsugust kujundust ja teistsugust uudisvalikut.

Veel muutus Delfi2.ee lehel ka viimaste uudiste veeru funktsionaalsus. Esmalt on see muutunud skrollitavaks, teiseks on lisandunud loetumate uudiste kõrvale "populaarsemad uudised". Väikese nüansina on seal uudiste ees punktid, mille tumesinine osa väljendab protsendiliselt, kui palju jääb mingi uudis loetavuselt alla kõige loetavamale uudisele.

Selleks, et saaksime rohkem ja täpsemat tagasisidet on Delfi2.ee lehe all paremas nurgas ka nupp, millel klikkides avaneb tagasiside vorm. Ootame sinu tagasisidet selles osas, mis veel võiks Delfi2.ee esilehel olla ja mida seal ei peaks olema, kuidas meeldib ja miks meeldib.