Pikka aega olen kindel olnud ainult ühes – on vaja edasi õppima minna! Õppimistuhinas avastasin eelmisel aastal TLÜ Õpilasakadeemia kus registreerisin end ristmeedia kursusele. Seal sain teada, mis on ristmeedia ja tegime praktilist tööd sellel teemal. Kursuse lõpuks valmis meil grupitööna projekt, mille tegemisel saime oma värskeid teadmisi õpitust praktiseerida. Kogu see protsess oli ühteaegu huvitav ja lõbus. Tutvusin super seltskonnaga, kellel olid samad huvid ning kelle meeltes valitses sarnane segadus tuleviku suhtes. Teisalt kohtasin õppurite seas ka inimesi, kes tulid lihtsalt ennast täiendama, kuna olid juba kindlad sihid loodud. Sellegipoolest lõppes tol korral kursus meile kõigile väga vahvalt – lõpptulemuseks sai meie õppegrupp parima projekti preemia.

Saadud kogemus oli minu jaoks piisavalt mõjus, et otsustasin sellel kevadel uuesti proovida ning loosiratas peatus sedakorda kommunikatsioonikursusel. See oli küll veidi teoreetilisem kursus aga teema oli minu jaoks põnev ning kuulasin hoolega erinevate lektorite jutte. Minu jaoks oli Õpilasakadeemias käimine väga hariv ja lõbus. Kindlasti on mul plaanis ka sellel sügisel end mõnele kursusele kirja panna ning hetkel kaalun osalemist psühholoogiakursusel. Soovitan ka teistele ja kui teid ei motiveeri uute teadmiste saamine siis ehk 2EAP'd paneb teid seda super võimalust kaaluma?

TLÜ Õpilasakadeemia pakub gümnaasiumi- ja kutsekooli noortele enesetäiendamise võimalusi ja soodustab teadlikumat elukutse valikut tulevikus. Kursusi viivad läbi Tallinna Ülikooli õppejõud ning külalislektorid. Loe lisa ja registreeru TLÜ Õpilasakadeemia sügiskursustele siit.