Kuldmedali väärilisteks tunnistati mööblitisleri erialal Raido Arro, ehitusvaldkonna töödejuhataja Sander Vahtras ning Eesti puidutöötlemise võistkond tervikuna (Raido Arro, Silver Kämärä ja Ivo Ilm). Hõbemedali pälvis Silver Kämärä puidutisleri erialal.

Pronksmedali said puidupingioperaatori erialal Ivo Ilm, ehituspuusepa erialal Kalmar Sepp ja IT-valdkonna Cisco spetsialisti erialal Tuuli Zahvatkin. Lisaks pälvisid veel Pärt Erikson veebidisaini ja Kalev Siim müürsepa erialal meisterlikkuse tunnustusmedali. Tiitliga "best of the nation" ehk rahvuse parima tiitli sai samuti ehituse töödejuhataja Sander Vahtras.

Kõige rohkem võitis medaleid Portugal, kelle esindus oli ka arvukuselt suurim. Soomlased jäid medalite arvult kolmandale kohale, lätlased läksid koju 2 medaliga, leedulased 1 medaliga.

Haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas kinnitas, et oli juba eelmisel nädalal eesti kutsekoolide kohalikku mõõduvõtmist jälgides veendunud, et võime oma kutseõppurite ja kutsekoolide taseme üle uhkust tunda. "Kutseharidusse suunatud investeeringud ja kutsehariduse üldine tähtsustamine on hakanud andma häid vilju," nentis Lukas.

Minister lisas: "Sel aastal saavutatud suurepäraste tulemuste paistel võib küll juba kindlalt väita, et Eesti kutseharidus on teinud kvalitatiivse läbimurde rahvusvahelisele areenile ja kinnistanud end tugevalt Euroopa pildile. Medaliarvestuses saavutas Eesti 27 riigi hulgas väärika 10.koha."

Esimest korda toimusid EuroSkills kutsevõistlused 2008. a Rotterdamis, kust Eesti tuli koju kahe medaliga: plaatija – hõbe, müürsepp-pronks.