„Jälgime isaga rumeenlanna tegemisi pingsalt. Ta on algatanud põhimõttelise vastasseisu 20 miljoni elanikuga Rumeenia ja väikese Eesti vahel, kutsudes rumeenlasi üles ühtsusele ja Eesti vastu astuma, kuna meie rahvaarvude vahe peaks olema piisavalt suur. Tegemist on sihikindla kampaaniameistriga,“ ütles konkursil osalev Hans Markus Antson. „Rumeenlanna on kaasanud oma kampaaniasse hulga poliitikuid, staare ja meediakanaleid, kes ühtselt ja metoodiliselt hääli asusid koguma,“ lisas Antson.

Kui soovid anda eestlase kampaaniasse oma panuse, et saaksime Eesti lipu peale kaheaastast vahet taas polaartundrasse viia, saab Hans Markuse toetuseks hääle anda siin!

Ekspeditsioonile saab kutse iga kategooria- 10 valitud riiki, Beneluxi maad ja „Other countries“- võitja. Paraku osaleb Eesti konkursil kategoorias „Other countries“, mis tähendab, et konkureerime rohkem kui 200 maailma riigiga, millest Eesti teatavasti on üks väiksemaid.

Kokku osaleb konkursil ligi tuhat kandidaati, sealhulgas mitu eestlast, kellest edukuselt järgmine on 17. kohal platseeruv Marianne Prohhorov veidi üle 3000 häälega.

Hans Markus Antson on noor loodushuviline ja lootustandev loodusfotograaf, kes võtab osa selleaastasest Fjällräven Polar ekspeditsiooni konkursist. Tegemist on viiepäevase koerarakendi sõiduga Norra, Rootsi ja Soome piirialadel, mille jooksul sõidetakse läbi 300 km.

Ka Hans Markuse osalemist on toetanud juba Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves, Evelin Ilves, mitmed ettevõtjad, kultuuritegelased ja meediaväljaanded.